На 22 декември Идеал Стандарт – Видима“ получи най-високото отличие

...
На 22 декември Идеал Стандарт – Видима“ получи най-високото отличие
Коментари Харесай

„Идеал Стандарт – Видима“ с приз за „Социално отговорен стратегически мениджмънт“ от Министерството на труда и социалната политика

На 22 декември „ Идеал Стандарт – Видима “ получи най-високото отличие в категория „ Общество “ в годишните награди на Министерството на труда и обществената политика за „ Социално виновен стратегически мениджмънт “.

Бордът на шефовете на „ Идеал Стандарт – Видима “ посвещава тази премия на Васил Кънев, тъй като корпоративната обществена отговорност е приоритет на компанията, подложен от него още през 1992 година.



Призът бе връчен на Валентин Ганев, шеф на завода за произвеждане на санитарна керамика от Добри Митрев, ръководител на Българска стопанска камара. Поздравления за премията компанията получи и от Лазар Лазаров, длъжностен вицепремиер и министър на труда и обществената политика. Отличието е самопризнание за дарителската поддръжка на компанията в областта на опазването на здравето – закупуване на съвременна здравна инсталация за диагностика и лекуване, медицински материали, ремонтни действия.



„ През последните няколко години увеличихме своята поддръжка в опазването на здравето - област, от която обществото изпитва най-голяма потребност. Продължихме да подкрепяме развиването и на други обществено значими сфери като обучение, просвета, изкуство и спорт “, сподели Валентин Ганев при приемането на премията.



Във видеообръщение към присъстващите Ярослав Дончев, изпълнителен шеф на компанията съобщи: Проектът „ За по-добро опазване на здравето “ е ориентиран към съществени здравни заведения в Област Габрово. Реализираните вложения за интервала 2019 – 2022 година възлизат над 680 000 лв.. Допълнително над 550 произведения съвременно санитарно съоръжение са дарени на лечебните заведения. Корпоративната обществена отговорност на „ Идеал Стандарт – Видима “ има директно отношение към задачите за стабилно развиване на компанията. Като най-голямата компания в Област Габрово отговорността да резервира и даже да усили вложенията си за обществени задължения в предизвикателни години за бизнеса е нелека задача. Въпреки това да сме обществено нгажирани е измежду основните ни цели поради благополучието на обществото и стопанската система като цяло. “
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР