На 22 април в квартал Хаджи Димитър на 112 е

...
На 22 април в квартал Хаджи Димитър на 112 е
Коментари Харесай

Казусът с Димитър Стоянов: СДВР с подробности

" На 22 април в квартал " Хаджи Димитър " на 112 е подаден сигнал за зародил сигнал сред двама мъже, като сигналът е подаден от 40-годишен мъж, който оповестява, че е застрашен с оръжие и се опасява за живота си. Проведени са незабавни издирвателни мероприятия от 5-то Районно, прегледани са записи и е открито, че възможният причинител на опасността с оръжие е Димитър Стоянов. След определяне на лицето, сътрудниците са го потърсили по телефона за да го призоват в 5-то Районно за предоставяне на пояснения, само че той е декларирал, че ще пристигна, откакто се освидетелства в Пирогов. Доста време се е забавил и след направена информация в Пирогов дали такова лице се е явило там, схващат, че не е и се насочват към здравното заведение да ревизират на място. След намесата на нашите чиновници лицето е открито и му е даден възможноста да се освдетелства при дежурен доктор, по-късно е арестуван и по отношение на него е повдигнато обвиняване за хулиганска демонстрация и опасност с ликвидиране ", показаха на брифинг пред медиите от Столична дирекция на вътрешните работи.

Според полицията това е обикновен случай, а процедурата е една и съща - задържане и докладване в прокуратурата.

Оттам показаха още, че спорът сред двамата забъркани ще бъде открит в границите на досъдебнто произвеждане, което е формирано. " По последна информация спорът е бил поради паркомясто в региона на улица " Васил Петлешков ", допълниха от Столична дирекция на вътрешните работи.

По случая са разпитани двама очевидци.

Пистолетът на журналиста Димитър Стоянов е легален, има позволение за него, все още е конфискувано, допълниха от полицията.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР