На 22 април в ефира на стартира премиерният сериал ,

...
На 22 април в ефира на стартира премиерният сериал ,
Коментари Харесай

Романтични вечери с премиерния сериал „Слънчеви момичета” по DIEMA FAMILY

На 22 април в ефира на започва премиерният сериал, който ще плени зрителското внимание с епизодите си всяка делнична вечер от 22.30 ч. В сантименталния роман основната героиня е преподавател по литература от Измир с три прелестни и радикално разнообразни дъщери. Животът ѝ е благополучен, до момента в който един ден пътят ѝ не се пресича с този на харизматичен предприемач от Истанбул.
 Слънчеви девойки NOVA
е вълнуваща сантиментална история за 35-годишната Гюнеш, майка на близначките Назлъ и Селин и с две години по-малката Пери. Гюнеш се среща с предприемача Халук Мертоглу, посред им пламва буйна обич и скоро той предлага брак на обичаната си. Дъщерите на Гюнеш обаче нямат визия за връзката на майка си и когато схващат за предлагането, трите девойки одобряват обстановката по друг метод. Назлъ е напълно срещу сватбата, а Селин счита, че този брак е страхотна опция, както за майка й, по този начин и за нея самата. Най-малката сестра Пери пък почита избора на майка си и желае щастието й. Гюнеш и фамилията ѝ ще се трансфорат в непредвиден проблем за семейството на Халук - при запознанството им нескрито ще излязат доста секрети и нищо в животите на героите няма да бъде същото.
 Слънчеви девойки NOVA
В основната роля влиза актрисата Eврем Алася, която си партнира с артиста Емре Кинай. Двамата ще покажат забележителни актьорски умения като влюбените Гюнеш и Халук. Дъщерите на основната героиня са изиграни от младите актриси Бурчу Йозберк и Хенде Ерчел като близначките Назлъ и Селин, и Мирай Акай в ролята на третата щерка Пери.-->

“Слънчеви девойки ” e доказателството, че същинската обич съществува, скрита под разнообразни форми – тази на една майка към децата ѝ и тази сред двама влюбени. Могат ли обаче двете да вървят ръка за ръка, без проблеми и шокиращи разкрития?
 Слънчеви девойки NOVA
Вълнуващи вечери чакат феновете на DIEMA FAMILY с епизодите на най-новия сантиментален сериал. Не пропускайте от 22 април всяка делнична вечер от 22.30 ч.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР