На 22.02.2019 г. /петък/ от 17.30 часа в заседателната зала

...
На 22.02.2019 г. /петък/ от 17.30 часа в заседателната зала
Коментари Харесай

ГЕРБ организира граждански диалог на тема образование в Смолян

На 22.02.2019 година /петък/ от 17.30 часа в заседателната зала на община Смолян ще се организира цивилен разговор на тематика обучение, предадоха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

В събитието ще вземат участие министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев, заместник-председателят на Комисията по обучение в Народно събрание Галя Захариева, народните представители от ГЕРБ доктор Даниела Дариткова и доктор Красимир Събев, кметът на община Смолян Николай Мелемов, регионалният шеф Недялко Славов и Мария Семерджиева, шеф на Регионалното ръководство на образованието.

Инициативата е част от събитията, включени в платформата на Политическа партия ГЕРБ за цивилен разговор „ Европа в нашия дом “. В рамките на форума ще бъдат дискутирани националните и локалните политики в областта на образованието. На вниманието на обществеността ще бъде показано развиването на просветителната инфраструктура в другите обитаеми места и по какъв начин европейската взаимност е съдействала за това.

Форумът е отворен за всички представители на просветителните институции, обществени сътрудници, неправителствени организации, бизнеса и жители.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР