На 21 юли (вторник) и 23 юли (четвъртък) Агенцията по

...
На 21 юли (вторник) и 23 юли (четвъртък) Агенцията по
Коментари Харесай

Информационна кампания на открито за новите антикризисни мерки предстои в Мездра и Роман

На 21 юли (вторник) и 23 юли (четвъртък) Агенцията по заетостта стартира поредност от събития в цялата страна, които са част от национална осведомителна акция навън за бизнеса “Новите ограничения по Ваша мярка”. Всички 107 Бюра по труда у нас ще посрещнат българските работодатели навън, с цел да отговорят на техните въпроси за новите антикризисни ограничения, които предлага Агенцията. Целта е бърза и оперативна поддръжка за бизнеса в изискванията на ограничавания, наложени с въведената изключителна конюнктура заради разпространяването на COVID-19.
В часовия диапазон от 9.30 до 16 часа на оповестените в акцията дни и на леснодостъпно място навън специалисти от Бюрата по труда ще бъдат разполагаем на представителите на бизнеса за съвещания по отношение на пакета ЗАЕТОСТх3 - Проект „ Заетост за теб”, поддръжката в областта на превоза и туризма посредством Проект „ Краткосрочна поддръжка за претовареност в отговор на пандемията от COVID-19” на Оперативна стратегия „ Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 година и стартиралата на 15 юли мярка с нов дизайн 60/40.
В шатрите на Агенцията по заетостта търсещите работа и работодателите, наранени от рецесията, ще получат изчерпателна информация за услугите, които оферират Бюрата по труда, дружно с другите настоящи благоприятни условия за финансово подкрепяне на активността им. Така те ще бъдат оптимално улеснени в избора на точната мярка и точния метод за бързо възобновяване.
Експертите от Бюрата по труда ще дават отговор на въпроси, ще съветват и ще дават насоки, с цел да могат допустимо максимален брой представители на бизнеса и търсещи работа да се възползват от поддръжката на страната.
Информационната акция в гр. Мездра ще бъде извършена на площад „ България” на 21 юли (вторник) от 9.30 до 16 часа, а в Роман - на 23 юли (четвъртък) на площад „ Св. св. Кирил и Методий” в същия часови диапазон.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР