На 21 януари отдаваме почит на акушерките и лекарите, които

...
На 21 януари отдаваме почит на акушерките и лекарите, които
Коментари Харесай

На Бабинден: Община Видин с подаръци за Oтделението по акушерство и гинекология

На 21 януари отдаваме респект на акушерките и лекарите , които оказват помощ за появяването на новия живот, осведомиха от локалната власт. С хоро под звуците на Градския духов оркестър стартира празникът, отдаден на Бабинден, в АГО на видинската болница „ Света Петка “.

Поздрави по случай празника сервираха институции. Сред присъстващите бе секретарят на Община Видин Емилиян Енчев и заместител регионалният шеф Ани Арутюнян. Енчев сервира приветствен адрес от името на кмета доктор Цветан Ценков .

„ Използвам опцията да Ви благодаря за всеотдайната работа и напъните, които влагате при практикуване на Вашата благородна специалност! А премията за Вашия труд е чаканият първи детски рев и сълзите от наслада при първата среща на майка и рожба “ , написа в приветствения адрес от доктор Ценков.

Водосвет за здраве и благополучие бе отслужен в Отделението, след което бе осъществен ритуалът „ измиване на ръце “ . В знак на почитание към благородния труд на чиновниците в Отделението Община Видин връчи паричен подарък в размер на 500 лева, както и кошница цветя на началника на АГО доктор Юрка Атанасова.

От началото на годината във видинската болница са родени шест бебета .

Поздравления от кмета на Видин доктор Ценков във връзка Деня на родилната помощ получиха и акушерките към звено „ Детско и учебно опазване на здравето “.

„ Искам да Ви благодаря за професионализма, силата и любовта, с които се грижите за нашите деца! Продължавайте със същата отдаденост да изпълнявате своя дълг и да полагате старания за обезпечаване на здравословна среда за най-малките поданици на Община Видин “ , се споделя в адреса.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР