На 21 януари отдаваме почит на акушерките и лекарите, които

...
На 21 януари отдаваме почит на акушерките и лекарите, които
Коментари Харесай

Община Видин с подаръци за Oтделението по акушерство и гинекология за Деня на родилната помощ

На 21 януари отдаваме респект на акушерките и лекарите, които оказват помощ за появяването на новия живот. В навечерието на празника, прочут още под името Бабинден, Община Видин съблюдава традицията и изпрати дарове за работещите в Отделението по акушерство и гинекология на МБАЛ „ Света Петка “, в символ на почитание към техния доблестен труд. С оглед на комплицираната епидемиологична обстановка, кметът доктор Цветан Ценков нямаше опция да ги поздрави персонално. Д-р Лада Панчева от управителния екип на видинската болница връчи от негово име паричния подарък в размер на 500 лева, както и приветствен адрес и букет на началника на Отделението по акушерство и гинекология доктор Юрка Атанасова.

„ Нека имаме вяра, че тази година ще носи радостни новини и все по-често отделението ще се оглася от рева на новородени бебета! Бъдете здрави и сплотени, грижете се с обич за родилките и техните чеда! “, написа в приветствения адрес от доктор Ценков.

Кметът на Община Видин изпрати приветствени адреси по случай празника и до акушерките в звено „ Детско и учебно опазване на здравето “.

От началото на годината във видинската болница са родени шест бебета.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР