На 21-ви април 2018 година в Пирин голф и кънтри

...
На 21-ви април 2018 година в Пирин голф и кънтри
Коментари Харесай

Отново два турнира белязаха уикенда в Пирин голф и кънтри клуб

На 21-ви април 2018 година в Пирин голф и кънтри клуб се организира първият шампионат от серията Pro Shop Golf Series. Наградния фонд за шампионата бе осугурен от марката Golfino, дълготраен сътрудник на Пирин Голф и Кънтри Клуб. Марката GOLFINO е водач на пазара за голф облекла и аксесоари, потвърдили се във времето с качество и жанр. Близо 40 участниха премехира сили в съботния ден, придружени от слънчево време. Формата бе самостоятелен, а голфърите бяха разграничени на 2 дивизии, по отношение на хендикапа си.
Обявени бяха две специфични награди. Наградата за Най-дълъг удар на 11-та дупка завоюва Трифон Сидеров, а премията за Най-близо до флага на 15-та дупка, завоюва Груди Грудев, чиято топка падна на 3,95 метра от пин позицията.

В дивизия А, преди всичко, с персонален връх и 38 чисти Стейбълфорд точки, се подреди Антон Панайотов, който благодари на флайта си за положителната игра и на уредниците за съвършеното игрище. Надпреварата за второ и трето място бе сред Ивайло Филипов и Кирил Златков, които приключиха с еднакъв резултат от 33 чисти точки. С по-добра игра на последните 9 дупки, Филипов сграбчи 2-рото място, а Златков остана трети.

В дивизия Б, конкуренцията също бе успорвана. Красимир Мартинов и Асен Десподски приключиха с идентичен резултат от 30 чисти точки. Първи с по-добра игра на последните дупки стана Мартинов, а десподски зае почетното второ място. Трети, единствено с точка по-малко(29), се подреди Илиян Илиев, чиято добра игра му донесе и първата купа за сезон 2018, като си пожела да не бъде последна. По време на церемонията по награждаването на спечелилите, участниците благодариха на своите съотборници и флайтове за положителната игра, както и на голф клуба за положителната организация. Победителите в шампионата бяха наградени с облекла и аксесоари от топ-марката Golfino, както и особено направени титли.

На 21.04.2018г, неделя, се организира първият за сезона шампионат „ No Handicap”(Без хендикап), който дава опция на всеки новак голфър, почнал своя курс „ Зелена карта” или неотдавна приключил подобен, да опита от магията на същинските голф шампионати.

Със мощен резултат от 44 чисти Стейбълфорд точки, първото място зае Петър Михалев. Той бе награден със златен орден и двумесечно Пълно участие в голф клуба. На второ място още веднъж със 44 чисти точки, само че с по-слаба игра на последните 9 дупки, се подреди Димитър Бъчваров, последван от Васил Петков на трето, с резултат от 23 чисти точки. Те бяха наградени с медали и едномесечно Пълно участие в голф клуба.

Със мощен резултат от 30 чисти Стейбълфорд точки, първото място зае Данаил Паскалев. Той бе награден със златен орден и едномесечно Пълно участие в голф клуба. На второ място още веднъж със 30 чисти точки, само че с по-слаба игра на последните 3 дупки, се подреди Кристиян Алексиев, последван от Даниел Трайков на трето, с резултат от 19 чисти точки. Те бяха наградени с медали и ваучери за голф уроци, с които да подобрят играта си и да се приготвят за огромните шампионати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР