На 21 октомври залата на Софийската опера и балет се

...
На 21 октомври залата на Софийската опера и балет се
Коментари Харесай

7 врати към волен полет на душата

На 21 октомври залата на Софийската опера и балет се озари от дълго чаканото от феновете и екипа на Списание 8 събитие „ Сила за живот ”. Участие взеха шестима лектори, всеки от които даваше на посетителите в залата и пред екраните ключ за отваряне на една врата по пътя към скритата във всички ни мощ.


Д-р Емилова изясни по какъв начин да изцелим тялото си, избирайки растителната храна.

Аида Марковска обърна вниманието ни върху най-важните и основополагащи взаимоотношения в живота ни – тези с майка ни, които във всички случаи е добре да са наситени с възприятие за благодарност, любов, приемане и респект.

Световният нравствен лидер и публицист Сал Ракели разкри тайната на здравето на всички равнища, телесно, прочувствено и духовно.

Порасналото кристално дете Дария Тодорова показа с всички пътя си на дете на светлината, пристигнало, с цел да донесе мир и мъдрост на света.

Галя Герасимова съобщи познание и разкази за добротворството в учението на Учителя Дънов и по какъв начин когато вършим положителни каузи, ориста ни се трансформира и олекотява откъм житейски тествания.

Христо Нанев от опита си с регресии акцентира какъв брой значимо е да сме в мир с предишното си – по какъв начин случилото се в нашите предходни животи се отразило и на настоящия ни под форма на заболявания, недъзи и мъчителни положения.

Бяха отворени 6 порти и всички бяхме навлезли в чувства за наслада, мощ и поддръжка,  когато пристигна време да преминем през последния 7-ми предел. Този на нейно величество Музиката.

В залата и в сърцата на всички затрептяха небесни звуци от всестранно надарения създател Николай Иванов от група ОМ. И всички се извисихме в хубав полет. Такъв, който ще ни държи окрилени до идната ни осмическа среща.
Всички, които участваха на събитието (или го гледаха онлайн), ще получат запис.
Тези, които нямаха опция, ще могат да го закупят, сходно на предходните ни.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР