На 21 октомври в 22:33часа, чрез тел.112, е постъпил сигнал

...
На 21 октомври в 22:33часа, чрез тел.112, е постъпил сигнал
Коментари Харесай

Бързо производство за хулиганство е образувано срещу русенка, буйствала в заведение

На 21 октомври в 22:33часа, посредством тел.112, е постъпил сигнал от кръчма в Русе, че в заведението клиентка жестоко нарушава публичния ред - псува, вика и наскърбява други клиенти и личния състав, а също така е блъснала пестник и е раздрала престилка от работното облекло на жена, работеща там. На адреса е изпратен екип от чиновници на Първо районно управление (на МВР). При идването на служителите на реда на място, клиентката посочена от шефа на заведението като нарушителка е нападнала вербално и тях с цинични думи и изрази.

Униформените пробвали да успокоят дамата и да беседват с нея, само че тя почнала да ги рита, а по-късно да скубе цветя от сложени пред заведението саксии и да замерва с пръст. Агресивните дейности на дамата траяли и по отношение на пристигналия на място екип на ЦСМП.

В последна сметка тя е била арестувана и отведена в Първо районно управление (на МВР) за изясняване на самоличността й. Установено е, че е русенка на 56 година Заради несъответстващото й положение е предадена на родственик. По случая с първо следствено деяние - оглед на местопроизшествиее формирано бързо произвеждане за закононарушение по член 325, алинея 2, вр. ал.1от Наказателен кодекс. Проведени са разпити на голям брой очевидци и работата по случая продължава.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР