На 21 ноември съдия Антония Генадиева официално встъпи в длъжност

...
На 21 ноември съдия Антония Генадиева официално встъпи в длъжност
Коментари Харесай

Антония Генадиева официално е административен ръководител на Административен съд-Видин

На 21 ноември арбитър Антония Генадиева публично встъпи в служба като административен началник - ръководител на Административен съд – Видин. Актът за встъпването ѝ в служба бе подписан и връчен от ръководителя на Върховен административен съд – арбитър Георги Чолаков. 
Съдия Генадиева беше единомислещо определена от Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет с Решение по т.1 от Протокол №41 от 01 ноември 2022 година Кандидатурата на магистрата беше изрично подкрепена и от Общото заседание на съдиите в Административен съд – Видин. 
Съдия Антония Генадиева е с най-голям сан „ арбитър във Върховен касационен съд и Върховен административен съд “ и с над 23 години професионален опит в органите на правосъдната власт.
Посоките за развиване на Административен съд  и съществени  приоритети на магистрата са: високо равнище на административното обслужване, опазване на постигнатите експедитивност и качество на правораздавателната активност, нови механизми и принадлежности за отчетност, предвидимост, гласност в работата на съда, нови технологии и програмни решения за електронна обработка на делата и нови форми на връзка с обществеността, посредством достиженията в осведомителните технологии.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР