На 21 май ще бъде даден старт на Националния фестивал

...
На 21 май ще бъде даден старт на Националния фестивал
Коментари Харесай

Започва Националният фестивал на пешеходеца

На 21 май ще бъде даден старт на Националния фестивал на пешеходеца. Събитието се провежда за повторно от Община Пловдив и Медицински университет – Пловдив след сполучливия му старт през 2019 година Над 1400 индивида взеха присъединяване в първото издание на фестивала, което се организира на Гребна база.

Тази година самодейността включва изкачването на Младежки рид, като стартът ще бъде даден с регистрация в 9:30 ч. в двора на Факултета по дентална медицинанабул „ Христо Ботев ".Началният час на изкачването е 10:00 ч.

Предвидени са два маршрута – единият е по-лек и къс, а другият продължава до самия връх. За облекчение по пътя ще бъдат ситуирани пунктове, на които студенти ще насочват жителите. Ще бъде обезпечен и доктор.

Събитието ще стартира с музикална стратегия и проява на дронове. За край уредниците са планували лотария с награди в 12:00 ч. още веднъж в двора на Факултета по дентална медицина.

Фестивалът се провежда по покана на Община Бланкенберге, Кралство Белгия, където към този момент всяка година през последните 50 има традиция да се организира Международен фестивал на пешеходеца, в който се включват огромен брой фенове на ходенето пеш от целия свят.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР