На 21 май получих имейл, че в 22 часа ще

...
На 21 май получих имейл, че в 22 часа ще
Коментари Харесай

Службите са наши: Вижте част от записа от съвета на Продължаваме промяната

На 21 май получих имейл, че в 22 часа ще се организира съвет на „ Продължаваме промяната “. Това щяло да бъде извънредно значимо събиране, което ще се организира онлайн. Записах това събитие. 50 души бяха на Националния съвет. Имам запис на Националния съвет на Политическа партия на моя таблет. Това изясни Радостин Василев по време на конференция в Българска телеграфна агенция.

Радостин Василев сподели „ дълбоката страна “ – таблет, на който е записал партийното съвещание на „ Продължаваме промяната “.

По думите на Радостин Василев на записа се чуват гласовете на Кирил Петков и Асен Василев. Според него записът не е манипулиран, а са извадени фрагменти от провелото се заседание.

Службите са наши. Ръководствата им са съгласувани с посолствата и утвърдени от посолството. Това са думи на Кирил Петков и Асен Василев, изречени пред Националния съвет на " Продължаваме промяната " (ПП) в неделя вечерта, съгласно Радостин Василев. На среднощното съвещание, траяло съвсем до зори, управлението на Политическа партия е трябвало да вземе решение за поддръжка на държавно управление с ГЕРБ-СДС. 

Петков изяснява на доближените си, че ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен му е споделила, че България има късмет за Шенген, само че не и за еврозона на този стадий. 

Асен Василев добавя, че имената на шефовете на службите са синхронизирани с посолството. 

По думите на Петков Борисов не е желал все още да има основен прокурор, а Христо Иванов измислил по какъв начин да се протака бавенето на свалянето на имунитета на доктор на ГЕРБ, се чува от скандалния запис. 

Политическа партия не се интересуват от гласоподавателите си, а от това да упражняват власт. Злото, което стои зад ъгъла ги карало да вършат коалиция с ГЕРБ. Това е коалиция и всички го знаят. Мария Габриел ще бъде министър-председател след 9 месеца, посочи Радостин Василев.

" Дали това е истина, аз желая да го схвана. Кои са шефовете, утвърдени от посолствата? Това е на ръба на член 1. Няма виновен български политик, който да съветва ДАТО, ДАНС, ДАР с което и да е друго посолство, с изключение на, в случай че то не е в основата на тази коалиция. Такива диалози с европейски водачи, в случай че са се водили, това в действителност е доста тъпо за целия Европейски Съюз, освен за България ", съобщи Радостин Василев.

" Бойко не желае да има основен прокурор ", акцентира той, разяснявайки записа.

И продължи: " Господата Петков и Василев очевидно нещо ги е боязън и забележете, Христо Иванов бил измислил някаква комисия, която да шиканира имунитета на Борисов, до момента в който не мине механизмът за основния прокурор или не бъде измислено нещо друго ".

" ГЕРБ не е действителен зложелател, а маркетингов зложелател " - не мога да допускам, че това го споделя индивидът, който крещеше на площадите " аз няма да ви предам ", съобщи Василев, имайки поради Кирил Петков.

На съвещанието на управлението на Политическа партия не мина решението да се поддържа коалиция с ГЕРБ и след псувни, внезапно мина с 25 на 24 гласа. Питам - тези, които гласоподаваха срещу, могат ли да са безгласни плебеи?, продължи с разкритията си Василев.

" Оказва се, че когато властта е доста покрай теб, в някакъв миг започваш да се опияняваш. Онлайн в този диалог можеха да се включат безчет лица. Представяте ли си какво си приказват уединено с Бойко Борисов? Казах им, че обединението е неточност и те го усещат. 

В " Да, България " най-малко има откровеност - те бяха за открита коалиция с ГЕРБ, само че те са го правили това нещо. Политическа партия скриха до последния миг, че са желали да имат коалиция. Това ще провокира реакции - минимум, че би трябвало да изясняват какви са тези неща и сделки с Бойко, добави още Василев.

" Аз не мога да позволи такова изменничество, тъй като огромна част от Политическа партия са получили утвърждение, тъй като ще ръководят без ГЕРБ. Българите бяха по площадите, с цел да се бори с модела на ГЕРБ. ГЕРБ смъкна държавното управление на Политическа партия и направи за смях Кирил Петков пред цяла България. Независимо от всички поръчки за джентълменско съглашение, не може да имаме доверие на тези хора за правосъдна промяна. Ти правиш държавно управление с ясното схващане, че си погубен откакто направиш коалиция с ГЕРБ, значи има някакъв задкулизъм ", сподели още той и разгласи, че напуща парламентарната група на ПП-ДБ.

Аз и част от сътрудниците напуснахме Има Такъв Народ, тъй като мафията пробиваше. Това се оказа факт. Сега Има Такъв Народ са едни 11 индивида, които покорно поддържат ГЕРБ. 1 година по-късно сме пред сходна обстановка, в която е напът да се образува коалиция сред ПП-ДБ и ГЕРБ. Не мога да поддържа тази коалиция и ще напусна Политическа партия. Това е изменничество, съобщи Радостин Василев пред медии по време на конференция, планувана от самия него.

" Оказва се, че след един доста дълъг танц от месец и половина, танц, който мина в прегръдка, Политическа партия не се интересуват от своите гласоподаватели, а от това да употребяват властта ", продължи някогашният състезателен министър и изрази несъгласието си, че ще вършат конституционна промяна с Движение за права и свободи и ГЕРБ.

" Втората опорка е, че няма бюджет и ще спрат заплащанията - единствено за 15 минути може да се гласоподава удължителен бюджет ", показа Василев.

" Трета опорка е, че има някаква дълбока страна, съветски ползи, злото, които стои зад ъгъла, ги кара да изберат по-малкото зло и да създадат коалиция с ГЕРБ. Измама е, че Мария Габриел ще бъде единствено вицепремиер - след 9 месеца тя ще е министър председател. Аз получих утвърждението на жителите в Плевен поради поредната ми политика против ГЕРБ ", сподели той.

И показа, че няма записи, за каквито Петков приказва.

Твърденията, че са правени записи в групата Радостин Василев окачестви като " цялостни неистини ". 

" Никой не е правил сходни записи нито в стаята на групата, нито в централата. Това не дава отговор на истината. Г-н Петков беше много изплашен от други записи, с които аз не разполагам. Те са в областта на жълтото. Аз не съм дал своя вот за Росен Желязков, тъй като не мога да гласоподавам за представител на ГЕРБ. Вероятно ще станем очевидци на съдружно държавно управление след няколко дни ", съобщи още Радостин Василев.

" Не съм дал своя вот за Росен Желязков, тъй като не мога да гласоподавам за представител на ГЕРБ. След като изработихме законодателната стратегия, бях в контактната група, видяхме, че имаме съвпадане в политиките, само че ГЕРБ се интересуваха единствено в от държавно управление с ППДБ. Ние трябваше да търсим поддръжка за държавното управление на малцинството, а не за съдружно ръководство, каквото се готви в този момент. Принудихме се да седнем на една маса с хора, които би трябвало да са пандиза. Първото, което попитах Красен Кралев, е къде са 20-те милиона за салоните ", сподели някогашният състезателен министър. 

И уточни, че в това време диалози са се водили и на друго място. 

" Подкрепихме Кирил Петков, откакто напуснахме Има Такъв Народ, с две съществени цели - да продължим антикорупционната комисия и второто - в никакъв случай с ГЕРБ. Десетки пъти сме говорили с Кирил Петков, че в никакъв случай няма да влизаме в коалиция с ГЕРБ. Г-н Петков наруши с министър Денков, бъдещия министър председател на България, ми споделиха, че профилът на нашето държавно управление на малционството няма да бъде антикорупционен и по тази причина не им трябват хора като мен. Явно профилът ще е прокорупционен. Като видях за разбирателството с ГЕРБ, щях да напусна ППДБ, само че нямаше да стане по този метод, както в този момент ", продължи Василев, само че изясни, че е последвало едно събитие, което постанова тази конференция.

" Поисках да съм част от контактната група с ГЕРБ, само че имахме допирни точки единствено до там, където може да се ръководи дружно. Това прерасна в диалози по браншове, които представихме пред ГЕРБ, с цел да търсим поддръжка за държавно управление на малцинството. Принудихме се да стоим на една маса с хора, които би трябвало да вкараме в пандизите, а им представяме стратегии. 

Говореше се по какъв начин стъпките да бъдат оправдани пред обществото. Алтернативна имаха и ГЕРБ, само че чуваха, че сме градивни и диалозите не престават. Отчаянието, което провокира Слави Трифонов с дейностите си, в този момент се задълбочава. Хората не желаят да вървят към този момент на избори, тъй като тотално геометражно противоположни планове, неразбираемо по какви способи, се събират структури, които нямат общи ползи.

Петков искаше да продължим антикорупционната политики и ми повтаряше " в никакъв случай с ГЕРБ ". А в този момент ще имат министър-председател, зам.-министри, ще се разпределят регулаторите. Водихме неприличен диалог. 

Петков и министър Денков ми споделиха преди седмица, че профилът на държавното управление на малцинството няма да бъде антикорупционен и от хората като теб нямаме потребност. В този миг разбрах, че нещо се случва с тези хора, само че не бях подготвен да напущам. Случи се едно събитие, което по-късно ще разясняваме и ще срещна жителите, с цел да знаят каква е политическата класа, нейният морал. Те не са правени със записи по спални, парапети, хотели, зали. 

" Коалиция с ГЕРБ - Кирил Петков желае да обясняваме по какъв начин това не е коалиция и да лъжем жителите. Истинското задкулисие са Политическа партия, Демократична България и ГЕРБ. Те мълчат и крият истината, а тя е доста грозна, коства края на съществуването на Политическа партия като план, толерантността на гласоподавателите на Демократична България може би е по-голяма ", добави Радостин Василев. 

" Този танц, игран пред българското общество, избива в това държавно управление и в неделя, 21, аз получих мейл от председателката на Народно събрание на Политическа партия Таня Султанова, че ще се организира Национален съвет, на който аз не съм член, и това ще бъде значимо събиране, което ще се организира онлайн и някакви хора ще бъдат на " Чаталджа ".

" Кирил Петков ни обясняваше, че би трябвало да обясняваме на обществото, че това не било коалиция с ГЕРБ. Прощавайте, само че не мога да неистина обществото. Истинското задкулисие и омерта се назовава ГЕРБ и ППДБ ", безапелационен е Руди Гела. 

" В неделя, на 21 май, получих имейл, че в 22.00 часа в неделя ще се организира Национален съвет и това ще бъде извънредно значимо събитие, което ще се организира онлайн. А някакви хора, по-близки до Кирил Петков, ще са на Чаталджа. Аз устоях да го чувам до 00:30. Записах националния съвет, събитие, което се организира сред 50 индивида. И си легнах в 12.30, с цел да мога да го изслушам до края. От 00:30 до 03:30 е извънредно непоносим. Станах сутринта в понеделник и изслушах този запис ", изясни Василев и сподели, че ще даде целия запис на Националния съвет.

Събирането стартира в 22:15, аз устоях до вечерта, тъй като имам възпитаник. Записах онлайн цялото събитие - Националния съвет с над 50 участника. Легнах си в 12 и половина, а по-късно отвратителното се е споделило. Записът е 4 часа и половина. Не знам какво приказва Кирил Петков. Ето ги, дълбоката страна. Изслушах записа и бях покъртен.

Събрах управителния съвет, 15 индивида изслушахме този запис и се чудехме какво да вършим откакто се случва това, което се случва и взехме решение, че не можем да скрием от обществото това, което става. Това не е скришен запис. Записан е на моя таблет и ще го дава на всички публицисти в цялостен размер. Доколкото ни разрешават нашите умения направихме къс преглед, с цел да видите най-сериозните проблеми. Целият запис ще ви го предоставим посредством линк, с цел да го изслушате и да видите по какъв начин тъкмо когато би трябвало да покажеш, че си заслужил гласовете на гласоподавателите си, падаш в тази омерта ", уточни той.

" Успокоявам Кирил Петков, че този запис не е от спални, от офиси и така нататък, а е от Националния съвет. Представям си какво си приказват в стеснен кръг с Асен, Лена и Лорер ", съобщи Василев.

" Гадно е човек да претърпява изменничество за повторно и не считам повече да вземам участие в непознати планове. Ще пусна да чуете къс откъс, който демонстрира какво е желанието на Народно събрание. Чуват се дами, деца, кучета лаят. Гледат се гласуванията и по какъв начин се пробват да излъжат обществото. 

На записите се чува по какъв начин Петков изяснява на доближените си, че Урсула фон дер Лайен му е споделила, че България има късмет за Шенген, само че не и за еврозона на този стадий.

Асен Василев добавя, че " имената са синхронизирани с посолството ". По думите на Петков Борисов не е желал все още да има основен прокурор. На записа се чува и по какъв начин Политическа партия разискват какво би станало, в случай че се изиска арест на Борисов. Христо Иванов е измислил механизъм, който да забави процеса на предоставяне на имунитета на водача на ГЕРБ. 

" Ако се вкарат практики от Европейски Съюз, най-малко 6 месеца ще се влачи имунитета на Бойко. Ако не са отстранили Гешев като основен прокурор, Борисов няма да желае да върви на избори ", декларира още някогашният финансов министър.  

" Той не отваря вариантите, тъй като знае, че единствено ние можем да го изперем. Може да се вършим на забавни по малкия екран и да приказваме за кавалерски сделки. А на идващите избори ще стоим до тоалетната и ще ни заобикалят. Всичките схеми, които направихме, интелектуалците са 7%. Ако пуснеш народа да се презентира обикновено, ние би трябвало да сме макс 10%. Направихме леко " ала-бала " през президента ", показва Петков. 

Радостин Василев даде обещание да пусне целия запис, който медиите да изтеглят и да изслушат. 

" Ти казваш на 50 индивида, че ГЕРБ не ти е зложелател и 50 индивида мълчат. Вие ще чуете изявленията и на други хора. Явор Божанков е доста забавен. Умните мълчаха, а глупавите говореха. Това е най-чистият вид да дадеш страната на съветската агитация. Почвам да се чудя дали това не са шпиони на Русия, вкарани в България, които да повдигнат на власт " Възраждане ", които са доста рискови за България. Не може да си васал на Русия, да консултираш шефа на ДАНС с американското държавно управление и да приказваш, че си самостоятелен. Сега всички схващат, че не сме създали нещо ужасно, а разкрихме диалог на Народно събрание, на който аз не съм член и евентуално по простъпка са ме поканили ", установи Радостин Василев. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР