На 21 и 27 януари ни удрят силни магнитни бури.

...
На 21 и 27 януари ни удрят силни магнитни бури.
Коментари Харесай

Очакват ни силни магнитни бури на 21 и 27 януари

На 21 и 27 януари ни удрят мощни магнитни стихии. И макар, че те са с друга мощ по своето въздействие, значимо е метеозависимите хора да знаят ясно по кое време да ги чакат, с цел да не възнамеряват съществени неща, а да дадат желание на почивката и грижата за себе си здраве.
Има няколко универсални метода, които ще ви оказват помощ освен да се справите с магнитните стихии, само че и да подобрите благосъстоянието си във всеки ден, когато би трябвало да се възстановите.

На първо място, би трябвало да балансирате съня си и да си лягате преди 23:00 часа, както и да се погрижите за диетата си: намалете количеството мазни, пикантни, солени, сладки храни, и алкохола в диетата си. Добре е да откажете цигарите в дни като тези. Можете да прекарате време в разходки на чист въздух.

Приемът на вода също би трябвало да бъде уравновесен, защото незадоволителните количества от нея в организма могат доста да повлияят на благосъстоянието на тялото. Добре е да приемате най-малко по 30 мл на кг телесно тегло вода.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР