На 21 и 22 юли (събота и неделя) на пистата

...
На 21 и 22 юли (събота и неделя) на пистата
Коментари Харесай

Пистата в Серес събира най-добрите мотоциклетни пилоти този уикенд

На 21 и 22 юли (събота и неделя) на пистата " Серес " в Гърция ще се проведат 8 и 9 кръг на BMU EUROPEAN ROAD RACING CHAMPIONSHIP 2018.

Със сигурност този сезон е повече от забавен и оспорван във всички класове, а борбата за качването на подиума е изключителна във всяко съревнование. Пистата в Серес е чудесно място за водачите да покажат най-хубавото от себе си и своите мотори.

Разликата в точките сред първите в класирането във всеки клас е минимална и идните две надпревари в Гърция ще дадат отговори на доста въпроси, по отношение на подреждането в SP 125, Formula 600, Formula 1000, SuperSport 600 и SuperBike1000.

Най-интересно се очератава да бъде в клас супербайк, където на старт ще застанат двамата най-хубави български водачи - водачът във краткотрайното класиране Мартин Чой и третия Ангел Караньотов, които ще би трябвало да се оправят с конкуренцията на румънеца Роберт Мурешан, който е единствено на 4 точки зад Чой във краткотрайното класиране.

По традиция доста почитатели на мотоциклетния спорт участват в Серес, като близкото разстояние от Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата (40км) още веднъж ще накара българските фенове на високите скорости да дойдат и да видят онлайн карането на елитните водачи.

Над 90 състезатели от България, Турция, Македония, Гърция, Румъния, Сърбия и Австрия се чакат да се включат в другите класове, като достъпът на аудитория до трибуните в Серес е свободен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР