На 21 години вече има във визитката си световна титла

...
На 21 години вече има във визитката си световна титла
Коментари Харесай

Мбапе: След контузията плаках цяла нощ, искам Лион на финала

На 21 години към този момент има във визитката си международна купа с Франция, а в този момент единствено един мач го дели от спечелването и на най-престижния клубен трофей - Шампионската лига. Снощи ПСЖ победи с 3:0 и се класира за финала, а Мбапе призна, че избира за противник пред.

" След травмата в мача против ми се струваше, че съм мъртъв. Цяла нощ плаках. Беше ми тъжно, само че не желаех да го демонстрирам пред другите. Ще дам всичките си сили в неделя. Искам да печеля Шампионската лига! Разбира се, че избирам Лион на финала - френски клуб, въпреки всичко. Ако ние не ценим Лига 1, кой различен ще я цени? И против Байерн ще е забавно, само че възможен край с Лион ще има доста необикновен привкус ", разяснява Мбапе.

" В момента ПСЖ е тим, в който всеки се разпределям на максимума на опциите си. По-лесно се играе дружно с някой, който ти пасва и като футболист, и като човек. Със сигурност това е значимо преимущество ", показа нападателят.

"? С него имаме общи черти, радостно ни е, само че в това време осъзнаваме, че не би трябвало да се фокусираме единствено върху себе си. Имаме потребност от съотборниците си, с цел да побеждаваме ", съобщи Мбапе. Шампионска Лига 1/2 кръг, вторник 18 август  Ред Бул Лайпциг 0:3краен резулат  Пари Сен Жермен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР