На 21 декември 2017 от 18:30 часа в актовата зала

...
На 21 декември 2017 от 18:30 часа в актовата зала
Коментари Харесай

Помогнете! 16-годишния Георги има нужда от нас, за да живее

На 21 декември 2017 от 18:30 часа в актовата зала на СУ „ Св. Седмочисленици “ Биг Бенд Пловдив с диригент Николай Гешев дружно с децата от Арт войс център с вокален възпитател Руми Иванова ще изнесат благотворителен концерт в поддръжка на 16- годишния Георги Георгиев, възпитаник от 10 клас на СУ „ Св. Седмочисленици “ в регион „ Тракия “.

На 12-годишна възраст на Георги е сложена диагноза „ Мускулна дистрофия – вид Дюшен-Бекер”. Заболяването е генетично и хронично. Единственият му късмет е лекуване посредством биокорекция в клиника в Израел. Цената на един курс на лекуване е 35 000 лв.. Сумата е непостижима за неговото семейство.

Инициативата е по концепция на кмета на регион „ Тракия “ Костадин Димитров, който откри безчет съидейници в лицето на Ники Гешев и всички музиканти на Биг Бенд Пловдив, на децата от Арт Войс Център и техните фамилии, както и на цялото учебно заведение „ Св. Седмочисленици “, където учи Жорко.

За да оказват помощ на Георги, съучениците му от СУ „ Св. Седмочисленици “ са посветили своя коледен концерт, който е през днешния ден. Средствата, събрани от благотворителния коледен пазар ще бъдат дарени за лекуването на Жорко.
DMS GEORGI на номер 17 777
ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:
BG95PRCB92301048584010
BIC/PRCBBGSF- ProCredit Bank
Титуляр: Георги Георгиев
PayPal [email protected]
Фейсбук страница „ Надежда за Георги “
тагове 16-годишен Георги Георгиев благотворителен концерт Тракия
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР