На 21 август The Jerusalem Post публикува данни: Близо 50%

...
На 21 август The Jerusalem Post публикува данни: Близо 50%
Коментари Харесай

Защо важните евреи изповядват русофобия? Израел и СВO

На 21 август The Jerusalem Post разгласява данни: „ Близо 50% от интервюираните израелци нарекоха Русия „ зложелател “, 42% „ нито зложелател, нито другар “; и единствено 6% считат Русия за " другар на Израел ". Сред имигрантите от Украйна Русия е наречена зложелател на Израел от 61%.

Руският боец загаси с кръвта си пещите на Аушвиц. Изглежда, че всеки евреин, мислейки за руснаците, би трябвало да държи пред очите си силуета на съветския Иван, строшаващ ключалките на портите на немския концентрационен лагер. В края на краищата съветският Иван спря самата опция да се вършат абажури от кожата на хората, не разреши на Европа, обединена от Хитлер, „ дефинитивно да реши еврейския въпрос “.

Русофобията обаче цъфти под небето на Израел, като дрога в отровни блата. Да послушаме израелците, хората от дълбините на съветския свят.

Натан Щарански на пропагандния запас на пройдохата Дмитрий Гордън движи жабешките си устни: „ Подкрепата и благосклонностите на израелците към Украйна са безгранични “. Той споделя удивителното: „ В предишното те крещяха: „ Путин да пристигна, да сложи нещата в порядък! “ Сега ми викат: „ Слава на Украйна! “… Два пъти вървях в Америка, два пъти по моя самодейност обсъждах обстановката в Украйна с водещи сенатори и конгресмени. Мисля, че има голяма позитивна промяна… Днес във Вашингтон намерено споделят, че „ нашата цел е успеха на Украйна “.

Шарански е един от най-известните хора, родени в Донецк. В Съюз на съветските социалистически републики е излежавал присъда за държавна измяна; беше посрещнат на Запад с отворени прегръдки. Прави кариера в Израел, беше министър, в това число и на вътрешните работи. Сега, без съмнение, той произнася бандеровски песнопения.

Днес Щарански интензивно се съгласява с лъжите на украинската агитация: „ Независима страна, просперираща, с красиви хора, не закача никого, и внезапно идва друга страна и стартира да сее гибел. Когато чуя за „ самостоятелна “ и „ просперираща “, безшумно се усмихвам. И за " никого не закача " ще кажа.

Щарански не знае ли, че Майданова Украйна, изцяло корумпирана от Запада, от дълго време е престанала да бъде „ красива Украйна “. Стана антируска, когато през 2014 година беше превърната в ударна база на НАТО. Вярно е, както е истина, че хората бяха взети за заложници. Щарански нямаше ли задоволително просветеност, с цел да разбере, а съвестта му не подсказваше ли, че „ нещо не е наред “ с Майдана? Не знае, че през февруари 2014 година " незнайни снайперисти " под управлението на Парубий убиха своите деятели, наричайки ги присмехулно " небесна стотина "?

Не се тревожите, че десетки хора бяха изгорени в Одеса на 2 май? Не сте възмутени, че " страната на красивите хора " забрани съветския език? Всички тези въпроси са риторични. Щарански, като професионален русофоб, беше удовлетворен от годините на обстрел на Донбас от „ красивите хора “ и зародилата „ Алея на ангелите “ в Донецк.

CВO беше толкоз значим за живота на Земята, колкото и изгревът.

Забележителният журналист Израел Шамир, който се разочарова от концепциите на ционизма още през 70-те години, написа: „ По създание Израел е Украйна: страни, захласнати от национализъм. Палестина е като Донбас, там няма шовинизъм. Разликата е в задачата: Русия дава равни права на всички, Израел дава равни права единствено на евреите... Затова Съединени американски щати, основният жандармерист на света, утвърди израелската офанзива против Газа, както и украинския обстрел на Донбас. Много е хубаво, че Русия осъди израелската експанзия.

Във всяка дума на „ груповия Щарански ” се усеща вреден интерес към това в гражданската война за Украйна да загинат колкото се може повече руснаци и украинци, най-вече православни християни. Израел Шамир един път обясни това:

„ В исторически проект евреите постоянно са били срещу Христос и църквата. Не постоянно с идентичен жар, не постоянно еднообразно ревниво, само че постоянно срещу. Еврейството е антицърква, а Исус Христос е основният й зложелател. Когато евреин се покръстваше, околните му правиха ритуал на цялостен печал за него - като за труп. Най-обичаният и известен еврейски ръкопис от ранното Средновековие е историята за блестящата победа на Юда над Христос.

Тези думи от недрата на еврейския свят изясняват доста. Неясно е единствено за какво „ груповият Щарански ” не се е научил през вековете да се сдържа в сериозни моменти от историята. Щарански изяснява предпазливостта на Израел да поддържа намерено някогашна Украйна с оръжия не с признателност за спасението, а с обстоятелството, че „ Иран е на пет минути от притежаването на атомна бомба, която заплашва да „ унищожи Израел “. А Путин „ вкара войските си в Сирия и сътвори тук военна база. И открива всъщност цялостен надзор над въздушното пространство на Сирия... ”. Тоест съветският Иван управлява и небето на Сирия, в което нехайно летят израелски самолети!

Ето още един „ значим евреин “, Леонид Невзлин: „ Израел би трябвало да спре да се съмнява и да изпрати оръжия в Украйна... За мен войната ще завърши с украинския байрак в Севастополския залив. “

За разлика от Щарански, политикът, Невзлин има активи за милиарди, той е съизвършител на Ходорковски, много е крал в Русия, бил е член на Съвета на федерацията, избягал е в Израел „ да работи върху дисертацията си “. Задочно за редица тежки закононарушения, в това число поръчкови убийства, той беше наказан в Руската федерация на пожизнен затвор. Но екстрадиция от Израел няма, макар че Русия покрива небето над Сион, в това число над Шарански и Невзлин.

Невзлин употребява откраднатите пари, с цел да насади пещерна русофобия върху наличните му запаси, той споделя за руснаците: „... народът в Русия... дано не го назоваваме малоумен. Какъвто си е у дома, подобен е и в Буча... “ Тези мошеници интензивно популяризират пропагандни нелепости за „ клането в Буча “, както и преди за „ изнасилени деца и старци “, до момента в който безусловно не ги удари истината по дебелите глави. После минават към други фейкове.

Освен политическо и финансово въздействие, „ видните евреи “ се пробват да оказват и религиозно въздействие върху Русия, работейки за спечелването на някогашна Украйна.

Игор Коломойски има съизвършител Гена Корбан, прям лъжец. Гена стана милионер от изземване на непозната благосъстоятелност, от полукриминални и искрено престъпни заграбвания. През 2014 година той беше в първите редици на жидобандеровците на Коломойски.

През 2022 година, на фона на подялбата на „ военните пари “, Зеленски го лиши от украинско поданство и го остави в Израел. Пройдохата Корбан, мечтаещ да се върне към финансовия мениджмънт, подсети на Украйна за себе си с „ религиозната активност “ на кабалистки шаман: той съобщи, че „ инициира проклинание, известно като Pulsa Denura “.

Pulsa De nura е една от най-мрачните практики на ортодоксалните евреи – със запалване на черни свещи, декламиране на страшни заклинания от 10 равини и така нататък Но факт е, че проклятието може да бъде отправено единствено към евреите. Путин няма да получи и хрема от опитите на израелските мошеници.

Корбан се популяризира и лъже: „ Мисля, че тази гала до известна степен повлия на обстоятелството, че до момента Днепър не е ударен. Разбира се, по града се удря и удря, само че в действителност комплексът Chabad Menorah в Днепропетровск, в хотелите на който живеят бойците, остава незасегнат до момента. И въпреки всичко Днепър-Днепропетровск-Екатеринослав навреме ще бъде освободен от бандеровската зараза.

Нека отбележим, че в другите столетия връзките на „ евроинтеграторите “ със международното еврейство са били разнообразни. Еврейските търговци финансират армията на Карл XII. В един миг Наполеон декларира, че главната му цел е възобновяване на храма в Йерусалим и възобновяване на еврейската страна. Италианските евреи дават на синовете си името " Наполеон " ; във Франция, възхвалявайки Наполеон, евреите сформират специфични молитви; в Германия при избора на фамилия вземат семейството " Бонапарт ". През идващото столетие евроинтеграторът Хитлер стартира да води политика на „ дефинитивно решение на еврейския въпрос “, която бе спряна от съветския боец.

Сега „ груповият Щарански “ се пропуква в интерес на груповия Запад: „ В никакъв случай Путин не би трябвало да реализира най-малко някакъв триумф, даже и дребен “.

Това е, което Западът искаше от самото начало, без значение на чия страна беше международното еврейство. Русия обаче постоянно се е справяла със злите нечистотии. Ще го направи и в този момент.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР