На 21 април в Пловдив започва обучение по интернет маркетинг,

...
На 21 април в Пловдив започва обучение по интернет маркетинг,
Коментари Харесай

Престижното обучение по дигитален маркетинг на Нет Ит...

На 21 април в Пловдив стартира образование по интернет маркетинг, провеждано от влиятелната Маркетинг академия към образователен център Нет Ит (www.marketingacademy.bg). От 2014 година насам през това образование са минали над 700 интернет маркетинг специалисти в цялата страна. През 2018-а за първи път се провежда в присъствена форма и в град Пловдив.

Маркетинг академията на Нет Ит е водач в образованието по цифров маркетинг. Тя е част от първата лицензирана просветителна институция, която организира такова образование в страната, като съчетава в един курс всички нужни умения и похвати за сполучливо позициониране на бизнеса онлайн. Програмата е минала лицензионна процедура от организация НАПОО към Министерски съвет и дава отговор на българските и европейски просветителни рамки за образование по тази дисциплинираност. Освен държавната процедура по оценка, програмата на образованието е оценена и редактирана от водещи специалисти в цифровия маркетинг в страната.

Уменията, добити по време на образованието, са с директна практическа изгода и могат да се ползват незабавно след края му.

Добромира Щерева, една от курсистките, приключила образованието в Маркетинг академията на Нет Ит, споделя: „ По време на курса направих своя първи уебсайт, който доближи до първа страница в Гугъл. Благодарение на дипломата от курса по-късно си открих работа в областта на интернет маркетинга. След това направих втория си уебсайт, който също се класира на първа страница в търсачката и ми обезпечава клиенти за школата по национални танци, която развъртвам “. 

Обучението по цифров маркетинг към Нет Ит е неповторимо за страната, съчетавайки тествани маркетинг тактики, които са сполучливо използвани в интернет.

Обучаващите се научават по какъв начин да усъвършенстват уеб страниците за търсещите машини, най-много за Гугъл, защото това е най-използвана търсачка в света. По този метод схващат какво да създадат, с цел да нареждат всеки един уебсайт на първа страница за определени от тях основни думи. Това им обезпечава нескончаем поток от гратис добити клиенти, и то в дълготраен проект.

Освен SEO, по време на образованието в Маркетинг академията към Нет Ит, на доктрина и процедура се учи маркетингът в обществените мрежи, като се обръща главно внимание на Фейсбук, защото това е най-посещаваната обществена мрежа в България.

След тези два основополагащи модули, курсистите минават в детайли теоретично и практическо образование по имейл маркетинг, интернет реклама, маркетинг на наличието и други

Към знанията за привличане на трафик и продажби неизбежно са нужни и познания за това по какъв начин вярно да се оцени триумфът в интернет и къде са нужни промени. Това образование е основно за основаването на сполучлив маркетинг експерт и също е заложено в идния курс.

Преподавателите в Маркетинг академията на Нет Ит са подбрани за оптимално практическо обогатяване на курсистите. Те дават отговор на държавните просветителни стандарти и в това време са практици с огромен опит в региона.

Обучението по цифров маркетинг към Маркетинг академията на Нет Ит отваря доста порти за развиване. Голяма част от курсистите стартират личен дребен бизнес посредством интернет, до момента в който работят на непрекъснатата си работа. Други откриват кариерна опция в компания, разрастваща бизнеса посредством интернет. Трети стартират да работят на свободна процедура за клиенти от целия свят, които търсят консултанти за техните интернет планове.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР