На 21.05.2021 излезе дългоочакваният нов клип на световно известната корейска

...
На 21.05.2021 излезе дългоочакваният нов клип на световно известната корейска
Коментари Харесай

BTS разтопиха сърцата на феновете с новата си песен Butter

На 21.05.2021 излезе дълго чаканият нов клип на международно известната корейска група BTS. Песента се споделя Butter и съумя освен да разтопи сърцата на почитателите им, само че и да размаже върховете на ютуб за най- гледан клип. Още при самата му премиера имаше над 3,8 милиона гледания, а единствено за няколко часа видеото към този момент е събрало над 49 милиона фенове, което ще се трансформира в следващия нов връх за групата, след триумфа на предходния им англоезичен шлагер Dynamite.

 

В изявление за Rolling Stone водачът на групата RM разказва песента като „ доста енергична „ и „ носеща доста лятно въодушевление “.

В началото на клипа момчетата са в стилни костюми и цветовете са чернобели, само че следва същинска приказност от ярки цветове и ритми, които несъмнено ще нажежат това лято.  Моментът, който най -много ще трогне и разтопи сърцето на всеки техен обожател, е сцената, в която 7те момчета изписват думата ARMY, до момента в който пеят,че зад тила си постоянно имат цяла армия  ( от правилни фенове).

Тук можете да видите и техният Butter vlive и пресконференция :

 

Дебютът по малкия екран на новия летен шлагер Butter ще се състои на 23 май на премиите на Billboard Music Awards.Те ще се проведат в Microsoft Theater в Los Angeles с водещ Ник Джонас. Момчетата от BTS са номинирани в 4 категории за песента си Dynamite,която се изкачи до номер 1 на Billboard Hot 100. Номинирани са за следните категории: най -добра група, най -продавана ария, най- обществен реализатор и реализатор с най -продавана ария. Ако завоюват в обществената категория, това ще бъде тяхната пета поредна победа. Да пожелаем на BTS да им върви без спънки!

 BTS разтопиха сърцата на почитателите с новата си ария Butter

 

Снимки:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР