На 21.01.2022 г. около 20.30 часа в двора на старото

...
На 21.01.2022 г. около 20.30 часа в двора на старото
Коментари Харесай

Полицейска акция Антидрога в Пиринско, има арестувани

На 21.01.2022 година към 20.30 часа в двора на остарялото учебно заведение в село Дъбница, общ. Гърмен, чиновници на районно управление (на МВР) Гоце Делчев откриват и правят инспекция в паркиран лек автомобил „ Рено Меган “ с лидер на 32 години от същото село. В автомобила е имало и друго лице, което не се подчинява на полицейските разпоредби и съумява да избяга. Малко по-късно същият е арестуван и открит – 34-годишен мъж от с. Дъбница.

Полицейските чиновници са направили оглед и са иззели с протокол за добровлно предаване скрити на разнообразни места в автомобила 48 гр. суха тревиста маса, три броя сгъвки от алуминиево фолио, както и 1 брой електронна везна. Веществата са реагирали при полевия тест на канабис. Лицата са арестувани със заповеди за 24 часа в районно управление (на МВР) Гоце Делчев, където е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 354А, ал.3, от Наказателен кодекс. За случая е известена прокуратурата в гр. Гоце Делчев..

На 22.01.2022 година в хода на полицейска интервенция в село Дъбница, общ. Гърмен, е осъществена инспекция в необитаема къща в същото село. При претърсването на таванското помещение на къщата са открити 5 бр. полиетиленови чували със суха тревиста маса с общо тегло 5, 320 кг. Направен е полеви тест, който е реагирал позитивно на канабис. За случая е известен дежурен прокурор, води се досъдебно произвеждане по член 354А, алинея 3. 34-годишен мъж от същото село, съпричастен към действието, е арестуван със заповед в районно управление (на МВР) Гоце Делчев.

На 20 и 21.01.2022 година полицейски чиновници на 01 районно управление (на МВР) Благоевград организират интервенция по противопоставяне разпространяването на наркотични субстанции. В хода на интервенцията е открито, че мъж на 33 години от Благоевград популяризира наркотични субстанции, съхранявани на разнообразни места в дом на ул. “Цар Симеон “ в регионалния център.

При осъществените инспекции полицейските чиновници са открили, че мъжът е продал на разнообразни лица от Благоевград наркотични субстанции: кокаин с общо тегло 2, 13 гр., амфетамин с общо тегло 6, 76 гр и канабис с общо тегло 5 гр. За случая е известена прокуратурата, а лицето е арестувано със заповед за 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 354А, ал.1, изр. 1, прочие 4 и 5 от Наказателен кодекс, вр. член 26, ал.1 от Наказателен кодекс.

На 22.01.2022 година към 16.30 часа на бул. „ Ал. Стамболийски “ в Благоевград автопотрул на 02 районно управление (на МВР) Благоевград прави инспекция на 17-годишен юноша от града. При инспекцията младежът предава с протокол за непринудено предаване полиетиленово топче, съдържащо суха зелена тревиста маса с тегло 4,5 гр. Полевият тест е реагирал пожовително на канабис. Снети са писмени пояснения от лицето, което е арестувано. В 02 районно управление (на МВР) Благоевград се води кореспонденция за претъпление по член 354А, алинея 5 от Наказателен кодекс.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР