На 21.01.2020 г., в хотел ИнтерКонтинентал София, на голямата сцена

...
На 21.01.2020 г., в хотел ИнтерКонтинентал София, на голямата сцена
Коментари Харесай

„Златните сърца говорят“: Как да изведете бизнеса си на по-високо ниво?

На 21.01.2020 година, в хотел ИнтерКонтинентал София, на огромната сцена на първата конференция „ Златните сърца приказват “ ще се качат представители на международни и български организации, които ще разкрият на стратегическите мениджъри на фирмите по какъв начин да изведете бизнеса си на идващото равнище посредством корпоративна обществена отговорност (КСО). Организаторите със златни сърца на едни от най-успешните дела ще споделят своя опит , в случай че към момента се чудите дали има смисъл компанията ви да влага в КСО, по какъв начин идеята може да ви донесе повече бизнес и какви са сполучливите практики?

Присъстващите на конференцията ще схванат за какво най-успешните корпорации по света трансфораха в съществена бизнес тактика КСО. Все по-ключов индикатор става това, което фирмите връщат на обществото и по какъв начин това им носи триумф. Освен това обществото, чиновниците, сътрудниците, вложителите изискват все по-настойчиво от фирмите да са обществено виновни. Някои дават отговор на тези условия и с помощта на това, бизнеса им мина на по-високо равнище. Корпоративната обществена отговорност, включена измежду главните организационни цели и полезности, води до постоянни пазарни позиции, лоялни почитатели (клиенти, чиновници и партньори) и резистентен напредък.

Скоро продажбата на билети ще завърши, като посетителите могат да се възползват от преференциални групови билети за 2-ма или 4-има от и да посетят конференцията дружно с сътрудници.

Конференцията е предопределена за мениджъри, притежатели на бизнес, шефове, стратезите на фирмите, КСО експерти, информационния отдел на организацията /маркетинг, реклама, ПР/, човешки запаси, финансисти, ПР организации, HR консултантски компании, бизнес консултанти, представители на дребен и междинен бизнес, свободни специалности, физически лица, Неправителствени организации.

Дневната конференция „ Златните сърца приказват “ ще се организира от 9,30 до 17 ч. на 21.01.2020 година за пръв път в границите на станалите към този момент обичайни за българския бизнес и институции годишни награди „ Златно сърце ” за щедрост и корпоративна обществена отговорност, в 6-тото им издание, което ще се състои същата вечер от 19,30 ч. Организаторите на събитието - списание и клуб Business Lady и списание Bulgaria Business Review, са с дълбокото разбиране, че по този метод ще стимулират и въвлекат от ден на ден участници в задачата да бъдат добротворци със златни сърца и да оказват помощ на от ден на ден компании да осъзнаят, че разходът за положително в действителност е инвестиция с възвращаемост.-->

Наградите „ Златно сърце “ целят да бъдат възнаградени морално напъните на тези компании и обособени персони, които са съдействали най-вече посредством средства и отделено време за дадена идея. За да може техните старания да послужат за образец на всички тези, които са останали настрана от сходни обществени задължения, опазването на околната среда и развиването на обществото като цяло. Награда „ Златно сърце ” може да получи всяка българска или интернационална компания или обособена персона, обществено ангажирана на територията на България.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР