На 20 юни, в 18:00 часа, в Учебен център по

...
На 20 юни, в 18:00 часа, в Учебен център по
Коментари Харесай

Валентин Станков представя книгата си „Живот в едно пътешествие“

На 20 юни, в 18:00 часа, в Учебен център по изкуствата, в Двореца - Балчик, Валентин Станков ще показа книгата си " Живот в едно странствуване ".

Валентин Станков е артист по обучение. През 2007 година приключва Актьорско майсторство в класа на проф. Елена Баева. Играл е в спектакъл „ Възраждане “, Великотърновския и Шуменския спектакъл. През 2011 година специализира кукловодство и стартира да се занимава със основаването на детски театрални представления и образование на деца в магията на театъра.

Това обаче е доста дребна част от неговата биография, която в действителност е повече от завладяваща. Както споделя самият той, евентуално пристрастеността му към пътуванията се е зародила още с появяването му на този свят, когатосе ражда на задната седалкавсемейната кола, някъде из Еленския Балкан. Повратна точка е спонтанната му концепция да стигне оптимално бързо и оптимално на ниска цена до Камбоджа, с цел да се срещне в уречения период, някъде там, с приятелката си и нейните две деца. И по този начин, пресичайки за няколко месеца на автостоп Гърция, Грузия, Армения, Иран, Дубай, Индия, Мианмар, Тайланд, той идва единствено с три дни забавяне! Разбира се, остава му страстта от пътуването и безчет занимателни, непредвидени, сложни и щастливи моменти, които Валентин Станков разказва в книгата си „ Живот в едно странствуване “. А самото странствуване е незабравимо освен с авантюристичния си привкус, само че и с следствията си за създателя – той е уверен, че пътуването е преобърнало вътрешния му мир и осъзнава, че светът в действителност е дребен, а хората толкоз си наподобяват.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР