На 20-ти май Microsoft ще проведе събитие, посветено на визията

...
На 20-ти май Microsoft ще проведе събитие, посветено на визията
Коментари Харесай

Microsoft ще проведе презентация през месец май, за да даде началото на годината на AI компютрите

На 20-ти май Microsoft ще организира събитие, отдадено на визията ѝ за „ изкуствения разсъдък в хардуера и софтуера„. По-конкретно функционалностите на изкуствения разсъдък в Surface и Windows. Събитието няма да бъде предавано в интернет, тъй че единственият метод да се види е персонално да присъствате на презентацията.

Microsoft ще организира сходно събитие този четвъртък, 21-ви март. Но главната тематика ще бъдат бизнес решенията. Докато събитието през май ще се концентрира върху потребителските версии на Surface Pro 10 и Surface Laptop 6. Последните ще се базират на най-новите процесори Snapdragon X Elite на Qualcomm с обособен невронен процесор за ускорение на ИИ функционалностите в операционната система Windows 11. Една от тях ще бъде AI Explorer – времева канара, сходна на отстранената от Windows 10, в която можете да виждате и анализирате всичките си действия на компютъра.

Според Microsoft събитието ще даде началото на година на „ компютри, основани на изкуствен интелект “. По-рано компанията показа абонамент за Copilot Pro на стойност 20 $, чиито консуматори могат да се възползват от последните постижение на OpenAI в приложенията на Microsoft Office. Очаква се Microsoft да показа новите функционалности на Copilot по време на събитието през месец май.

Очакванията на анализаторите към новите AI функционалности са доста огромни.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР