На 20-ти февруари на небесната карта се сблъскват две интересни

...
На 20-ти февруари на небесната карта се сблъскват две интересни
Коментари Харесай

Венера в Овен и Новолуние в Риби: очаква ни не огън, а пожар! И не просто късмет, а магия!

На 20-ти февруари на небесната карта се сблъскват две забавни събития, които ще разклатят живота ни по прелестен и непредвиден метод. На този ден Венера минава в знака на Овена и имаме новолуние в Риби - две предпоставки за извънредно забавни случки.

Астролозите дават обещание пожари от страсти, с помощта на Венера в Овен и сбъдване на фантазии и стремежи, с помощта на новолунието в Риби.

На 29 февруари Венера навлиза в знака на импулсивния Овен. Влизайки в зоната на въздействие на забързания и съдбоносен Овен, Венера ще разпали сериозен огън.  Опитайте да се погрижите за себе си и да бъдете по-сдържани, тъй като от 20 февруари до 15 март мнозина ще бъдат обзети от мощни страсти. 

В негативно проявяване това могат да бъдат огнища на вилнееща ревнивост, упреци, искания, негодувания, напън върху колегата и жадност да превъзходство. Астролозите предвиждат сложни времена както за връзките, по този начин и за духовната сфера. За мнозина преносът на Венера през зодия Овен може да бъде същинско тестване за силата им. Ако цените връзките си и вътрешната си хармония - пробвайте се да контролирате емоциите и да не довеждате обстановката прекаленост.

Но има и добра вест: Венера ще даде цялостна изясненост по тези въпроси, които бяха неразбираеми и неразрешими досега. Ако в предишното сте имали подозрения по отношение на обстановка или човек, в този момент всичко ще ви стане кристално ясно.

Ето какво да чака всяка зодия от Венера в Овен:
 Венера в Овен - ето какво чака всяка зодия  Венера в Овен - ето какво чака всяка зодия  Венера в Овен - ето какво чака всяка зодия  Венера в Овен - ето какво чака всяка зодия
Този месец Новолунието ще се случи на 20-ти март в знака на Риби.  Новолунието преди пролетното равноденствие в доста антични обичаи се смята за началото на Новата година. В този интервал се зарежда програмата за цялата година, тъй че вярната подготовка за Новолунието през март е доста значима.

При Новолуние в Риби времето е уместно да се посветим на персоналните си цели, свързани с позитивната сила на знака Риби. Това значи, че в този интервал може да се доверим на интуицията, да приемем несъвършенствата в нас самите и в другите. Може да стартираме планове, в които да впрегнем въображението си, да отделим време за тихи и мирни занимания, да споделяме фантазиите си с другите. Трябва да използваме тази мощна рибешка сила, с цел да създадем значими промени в живота си.

По време на това Новолуние можете да осъществите фантазиите си – стига да бъдете задоволително търпеливи!

Ето какво да очаквате от Новолунието в Риби:
 Какво (не) може да вършиме по време на Новолуние в Риби  Какво (не) може да вършиме по време на Новолуние в Риби  Какво (не) може да вършиме по време на Новолуние в Риби  Какво (не) може да вършиме по време на Новолуние в Риби
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР