На 20 септември 2022 г., вторник, от 10.30 ч. до

...
На 20 септември 2022 г., вторник, от 10.30 ч. до
Коментари Харесай

Ден на отворените врати в МБАЛ - Поморие на 20 септември

На 20 септември 2022 година, вторник, от 10.30 ч. до 12.30 ч., МБАЛ - Поморие ще отвори порти за всички жители и искащи да прегледат лечебното заведение и да се срещнат от близко с активността и изискванията в него, оповестиха от Община Поморие

Поканата да посетят МБАЛ - Поморие одобриха и група студенти от факултета по медицина в Университет „ Проф. доктор Асен Златаров “ – Бургас, както и учениците от 12.клас на СУ „ Иван Вазов “ гр. Поморие, дружно с техните преподаватели.

„ Целта на тази акция е болничното заведение в Поморие да бъде показана на младежите, на които им следва да създадат своя професионален избор, както и на студентите, които сега учат медицина. Като общинско управление ние се грижим за обезпечаване на сградния фонд, на техника и инсталация, само че с цел да действа тази постройка като лечебно заведение, най-важни са медицинските лица и желанието на младите лекари и експерти да работят в Поморие. “, сподели кметът на морския град Иван Алексиев.

Всеки, който желае да посети МБАЛ Поморие на 20 септември 2022 година, ще има опцията да се срещне и да показа своето мнение и оферти с шефа на болничното заведение доктор Кирил Хинов, шефа на Медицинския център доктор Бабуров, с ръководителя на Общински съвет – Поморие Адам Адамов, с кмета на община Поморие Иван Алексиев и заместник-кмета с сектор „ Здравеопазване “ Янчо Илиев.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР