На 20 октомври Пълнолунието изгрява в знака на Овен в

...
На 20 октомври Пълнолунието изгрява в знака на Овен в
Коментари Харесай

Днес е време да поставите ново начало -Пълнолунието изгрява в знака на Овен

На 20 октомври Пълнолунието изгрява в знака на Овен в 17:58ч. Това е огнена Луна, което идва да хвърли светлина върху въпроси, свързани със смелостта, конкуренцията, експанзията, спонтанността, нашето Его. Знаците на съществения кръст (Овен, Рак, Везни и Козирог) би трябвало да извърнат повече внимание на това Пълнолуние. Също по този начин и тези, които имат персонални планети, Асцендент в тези знаци, оповестява novini.bg

Пълнолунието в знака на Овен може да извади на повърхността някои от нашите потиснати стремежи или секрети. Поведението на мнозина ще бъде извънредно и революционно в тези дни, тъй като се усещат потиснати от избрани обстановки. Ако има хора, които желаете да излязат от живота си, тъй като към този момент не обслужват вашите потребности или пречат на напредъка ви, в този момент е моментът да вземете решенията си. Време е да си извършите равносметка и да се освободите от обстановки, оставяйки предишното зад тила си.

Квадратурата сред Марс и Плутон може да сътвори вълна от напрежение, само че даже това може да донесе нещо положително - да ни помогне да открием истината, да сложим граници и да действаме в опит да променим обстановката.

Пълнолуние ви предизвиква да предприемете някои продуктивни стъпки и да се примирите с обстоятелството, че е време да продължите напред и може би да насочите силата си към нещо друго. Доверете се на интуицията си и наблюдавайте знаците към вас.

Енергията на това Пълнолуние е интервал на промяна. Макар и интензивна, лунната сила може да ни даде нови прозрения, поучения и познания. Погледът е ориентиран към бъдещето и ще желаете да предприемете дейности, с цел да се развивате и да продължите напред. Пълнолунието в знака на Овен акцентира потребността от творчество и самоизразяване. Насърчава начинания, с цел да започнете неща, които ще ви накарат да се почувствате по-креативни.

Пълнолунието е етапа на Луната, когато нейният осветлен диск е изцяло забележим от Земята. Смята се, че в този миг Луната излива цялата си сила върху нашата планета и предава специфична магическа мощ на всички живи същества.

Пълнолунието е чудесна опция за всеки човек да употребява силата на Луната за свои лични цели и да организира мощен обред за благоденствие, благополучие или парично благосъстояние. Във всичките си дейности би трябвало да сте откровени, в противоположен случай резултатът от ритуалите няма да докара до на никое място.

Прекарайте време в медитация, креативна активност, слушане на музика или свързване със същността на вашата душа по всеки метод, който ви подхожда. Добре е да погледате повече към огъня - той е в положение да извърши човек със мощ и сила.

Ритуал за осъществяване на стремежи по време на пълнолуние:

За да извършите този обред, ще ви е необходим празен лист хартия и три църковни свещи. В среднощ (може и по-рано) сложете свещите на прозореца и ги запалете.

Предварително на лист хартия напишете заветното си предпочитание (не забравяйте, че не би трябвало да се губи лунната сила за дреболии). След това се изправете пред горящите свещи и си представете, че желанието ви към този момент е изпълнено, представяйте си по какъв начин бихте се чувствали, когато се извърши, в мозъка си пресъздайте колкото е допустимо повече детайлности.

Като почувствате, че сте завършили, запалете листа хартия от междинната свещ и откакто листът изгори изцяло, би трябвало да изхвърлите пепелта през прозореца с думите " Нека бъде по този начин! ". Вашето предпочитание безусловно ще се сбъдне, може би не незабавно - всичко зависи от величината и сложността на поставената цел, както и от вярната дефиниция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР