На 20 октомври ни очаква пълнолуние в знака на Овен, ...

На 20 октомври ни очаква пълнолуние в знака на Овен,

Пълнолуние в Овен на 20 октомври - ето какво ни очаква

На 20 октомври ни чака пълнолуние в знака на Овен, което ще задейства енергиите на Марс. Възможно е към пълнолунието да се усещаме по-напрегнати, само че пък от време на време се нуждаем от малка доза напрежение, с цел да се вдъхновим и да действаме в избрана посока.

И тъкмо към това ни приканва това пълнолуние, да предприемем дейности, които да доведат след себе си позитивни обстоятелства. Понякога планетарните сили могат да ни накарат да действаме въз основата на високо его, да сме по-прочувствени, избухливи, контролиращи.

Ако сте изправени пред взимане на някои сложни решавания към пълнолунието в Овен, то знайте, че Марс е безстрашният боец и когато енергията му е мощна, може да е подобаващ миг да преодолеем някои от надълбоко вкоренените си страхове. Може да е подобаващ миг да станем по-уверени. Помислете наистина ли и къде страхът ви води при взимането на решаванията.

Дали вашите страхове са оправдани или елементарно са свързани с неустановеност от предишното ви. Признайте пред себе си страховете, с цел да продължите напред.

Друго, на което ще обърнем внимание по време на това пълнолуние са методите, по които сме се преобразили и „ преродили “ през годината, карайки ни да помислим какво още желаеме да променим. Така ще можем да се отървем от остарели привички и предишното.

Независимо къде се намираме, това пълнолуние е малка инспекция на действителността, която ни оказва помощ да преоценим някои от нашите цели и фантазии, да предприемем продуктивни стъпки, да погледнем в нова посока.

Автор:

Източник: dnes.bg