На 20 ноември се проведе онлайн десетата среща на механизма

...
На 20 ноември се проведе онлайн десетата среща на механизма
Коментари Харесай

Днес се проведе десетата среща на механизма за диалог между управляващите партии на Русия и Китай

На 20 ноември се организира онлайн десетата среща на механизма за разговор сред ръководещите партии на Китай и Русия. Генералният секретар на Централен комитет на ККП и ръководител на КНР Си Дзинпин и съветският президент Владимир Путин изпратиха приветствени послания до срещата.

В своето писмо Си Дзинпин декларира, че идната година се навършват 75 от установяването на дипломатическите връзки сред Китай и Русия, и Пекин е подготвен да върви, дружно с Москва, в крайник с времето, развивайки добросъседството, другарството, всестранната стратегическа съгласуваност и взаимноизгодно съдействие.

Обменът и съдействието сред ККП и „ Единна Русия “ са значима част от наличието на днешните китайско-руски връзки. Надявам се двете партии да изпълнят своята отговорност, да обогатяват смисъла на междудържавния продан и основават нови благоприятни условия за съдействие, да подтикват непрекъснатото развиване на двустранните връзки, да защитят интернационалната правдивост и да допринесат за построяването на общността на споделена орис, написа още Си Дзинпин.

В приветственото писмо на Путин се показва, че всестранното стратегическо партньорство сред Китай и Русия е на най-високо равнище в историята. Партия „ Единна Русия “ и ККП организират градивен продан на високо равнище и подтикват бързото развиване на съдействието в разнообразни области, споделя Путин, като показва убеденост, че срещата ще спомага за задълбочаване на ефикасното съдействие сред Китай и Русия.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР