На 20 ноември 2022 г. (неделя), ефирът на Българската национална

...
На 20 ноември 2022 г. (неделя), ефирът на Българската национална
Коментари Харесай

БНТ с 3 ежедневни специални студиа за Световното първенство по футбол в Катар 2022

На 20 ноември 2022 година (неделя), ефирът на Българската национална телевизия ще бъде превзет от Световното състезание по футбол в Катар 2022. Зрителите ще се насладят на многоцветна футболна студийна стратегия от цели три излъчвания всеки ден с 3-ма водещи и специфичен инфлуенсър, съпроводени с разбори и мнения на някогашни и сегашни футболисти, звезди и футболни почитатели.

От понеделник до петък по Българска национална телевизия 1, от 9:05 ч. до  9:25 ч., феновете ги чака живото студио с  Радостин Любомиров - „ Сутрин със Световното състезание по футбол ". В него ще гостуват известни лица, изкушени от най-великата игра. Зрителите ще видят пристрастрията и желанията на артисти, артисти, инфлуенсъри, общественици, модели, които ще вършат къс преглед на миналия ден със занимателни моменти от обществените мрежи свързани със международното състезание по футбол.

В дните, в които Българска национална телевизия не излъчва ранния мач от 12:00 ч., ще има особено обедно предаване „ Днес на Световното състезание по футбол “ от 11:30 ч. до обедната емисия „ По света и у нас ". В това предаване Радостин Любомиров ще среща футболните ентусиасти с къса ретроспекция на случилото се от предходната вечер с достоверен коментар на головете, информация за идните мачове, вести от тимовете, конференции на треньорите, евентуални сформира, директни включвания с последни новини от Катар на двамата кореспонденти на Българска национална телевизия, както и любопитна прогноза на животинче-талисман.

Третото футболно предаване е запазената марка на Българска национална телевизия - „ Трето полувреме ". Преди и след всеки мач в позицията на водещи ще се редуват Илиян Енев и Иво Бързаков, а особено присъединяване в студиото ще взима един от най-популярните инфлуенсъри и лица, познати от телевизионния екран - Андреа Банда Банда.
 Андреа Банда Банда

Андреа ще намира, презентира и разяснява най-нашумелите и забавни тематики към международното състезание по футбол, ще насочва провокации към почитателите от ефира, с цел да изпращат любопитни видеа, които ще вземат участие в лотария за награди. Тя е позната на аудиторията като ефирен водещ и основател на изобретателно наличие в обществените мрежи. Интернет потребителите я познават като човек, който провокира полемики на тематики, свързани с известната просвета и кино, а инстаграм профилът ѝ е място, където разискват развиването на цифровата просвета. По традиция в предаването най-изявените ни футболни персони ще проучват преди по време на всеки мач и ще съставлява опаковката на самите футболни мачове - студията преди, по време и след самите срещи - още веднъж ще се включват пратениците на Българска национална телевизия от Катар. Ще се проучват детайлно всички съставни елементи на играта, ще се разискват схемите на тимовете, решенията на треньорите, най-красивите моменти, най-грубите неточности, всичко, което може да даде цялостна картина на феновете.
 Бюлент Мюмюнов

Специалните пратеници на Българската национална телевизия в Катар ще са Бюлент Мюмюнов и Моника Симеонова, които ще предават дружно с операторите Николай Балкански и Станислав Златев. Коментатори на терен ще бъдат Ивайло Ангелов, Стефан Георгиев, Илиян Енев, Никола Ибришимов, а мненията от София ще са поверени на Калин Гугов, Петър Василев, Радостин Любомиров и Иво Бързаков.
 Моника Симеонова

Светът ще бъде футбол сред 20 ноември и 18 декември, като международното състезание ще бъде първото, което ще се състои на територията на Близкия изток. Първенството, което ще бъде последният Мондиал на Лионел Меси и Кристиано Роналдо, включва 32 тима, които ще изиграят 64 мача на 8 стадиона и доста часове продукция от страна на публичната телевизия. Излъчването на всички мачове ще бъде разпределено по равно сред Българската национална телевизия и Нова Броудкастинг Груп. Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3 ще дават на феновете 34 мача онлайн, а всички останали - още веднъж онлайн и изцяло гратис на онлайн платформата на.

Гледайте ФИФА Световно състезание по футбол Катар 2022 от 20 ноември до 18 декември в каналите на Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия 3 и.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР