На 20 май 2020 година в присъствието на нотариус бяха

...
На 20 май 2020 година в присъствието на нотариус бяха
Коментари Харесай

Над 2000 клиента взеха участие в онлайн играта на ЕНЕРГО-ПРО „Попълни и спечели“

На 20 май 2020 година в наличието на нотариус бяха изтеглени печелившите участници в онлайн анкетата „ Попълни и завоюва “, проведена от ЕНЕРГОПРО във връзка международния ден на потребителя. Играта се организира в интервала 5- 15.03.2020, а с цел да се включат в томболата клиентите на фирмите от групата ЕНЕРГО-ПРО Варна трябваше да отговорят на 5 въпроса, свързани с потребителската задоволеност.

Поради оповестеното на 13 март изключително състояние в страната, тегленето на печелившите беше отсрочено с два месеца. Тримата късметлии ще получат ваучери за извършване на покупки в огромна комерсиална верига на стойност 100 лв..

Провеждането на онлайн анкетата беше още един метод енергийната компания да получи противоположна връзка от своите клиенти за степента на задоволеност от качеството на обслужването в другите способи за връзка, които сдружението предлага.

Въпросите включваха оценяване равнището на подготвеност, учтивост, професионализъм както на чиновниците, работещи фронт офис, по този начин и на тези, обслужващи клиенти в телефонния център на компанията. В изследването се включиха повече от 2000 клиента на ЕНЕРГОПРО, а резултатите са повече от положителни. При канара на оценяване от 1 до 5, където 1 е най-ниска, а 5 – най-висока оценка, междинната стойност от всички дадени оценки е над 4,2. Над 730 от участвалите клиенти са дали най-висока оценка и на 5-те въпроса, а близо 1500 от всички клиенти са сложили оценки надлежно 4 или 5, което е към 75% от всички интервюирани.

Високите резултати са показателни, че напъните на компанията непрестанно да усъвършенства и усъвършенства стандартите на обслужване, дава своето отражение върху цялостната степен на задоволство у клиентите. Спазването на високи правила за обслужване, ежедневният мониторинг за тяхното осъществяване, както и обезпечаването на налични и разнородни канали за връзка, ще продължат да бъдат измежду целите на ЕНЕРГО-ПРО в отговор на потребността на клиентите за високо равнище на обслужване и обезпечаване на непоклатимост в електрозахранването.

Тримата печеливши участници ще бъдат известени по телефон по какъв начин могат да получат своите награди, а имената им са оповестени на интернет страницата на компанията на адрес:

https://www.energo-pro.bg/bg/kampanii.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР