На 20 и 21 ноември 394 служители от структурните звена

...
На 20 и 21 ноември 394 служители от структурните звена
Коментари Харесай

394 служители на МВР-Монтана ще охраняват балотажа

На 20 и 21 ноември 394 чиновници от структурните звена на ОДМВР Монтана, РД „ ПБЗН” Монтана, ЗЖУ Монтана, Групово дело „ Гранична полиция” и базата на Главна дирекция „ Национална полиция” в Берковица са ангажирани със сигурността на местата за гласоподаване.
В изборните пространства няма да бъдат допускани въоръжени лица и такива, носещи предмети, рискови за живота и здравето. Забранява се потреблението на мобилни телефони, фотоапарати или друга възпроизвеждаща техника за снимане на метода на гласоподаване. Служителите на Министерството на вътрешните работи се намесват за възобновяване на реда, когато това е належащо и има надлежно решение на изборната комисия. Предприети са всички нужни ограничения за защитата на публичния ред, пожарна сигурност и обезпечаване на умерено протичане на изборния ден.
Гражданите могат да подават сигнали, свързани с нарушавания, които попречват естественото протичане на изборния развой на денонощната телефонна линия 02/90 112 98, както и на имейл
В деня на балотажа чиновниците на секторите „ Български документи за идентичност “ в ОДМВР ще работят от 8.30 до 19 часа и ще издават удостоверения /за изгубени, откраднати, развалени, унищожени или с изминал период персонални карти/ с оглед жителите да могат да упражнят изборните си права.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР