На 20 години затвор бе осъден мъж за умишлено убийство

...
На 20 години затвор бе осъден мъж за умишлено убийство
Коментари Харесай

20 години затвор за убийство с нож в Борисовата градина

На 20 години затвор бе наказан мъж за съзнателно ликвидиране в Борисовата градина в София, оповестиха от Софийска градска прокуратура. 

" Подсъдимият е приет за отговорен за това, че на 26.11.2019 година, в гр. София, парк „ Борисова градина “, умишлено умъртвил О. С., като му нанесъл голям брой прободно-порезни и порезни пострадвания с нож в региона на шията и гръдния панер. Деянието е осъществено с особена свирепост, изразяваща се в безчовечно отношение към жертвата, изключителна гняв, озлобление и садизъм ", оповестяват от пресцентъра на държавното обвиняване. 

Обвинителният акт е импортиран от СГП в Софийски градски съд (СГС) на 28.07.2020 година

Първоначално Магистратите от Софийски градски съд признаха за отговорен М. А. по повдигнатото обвиняване и му бе наложено наказване „ пожизнен затвор без подмяна “. Присъдата бе обжалвана на по-горна инстанция. Софийски апелативен съд (САС) промени наказването на „ отнемане от независимост “ за период от 20 години при първичен непоколебим режим на изтърпяване.

Изменената присъда е влезнала в действие, оповестяват от прокуратурата.

СГП неотложно предприе дейности за осъществяване на наложеното наказване „ отнемане от независимост “ за период от 20 години.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР