На 20 декември Маргарита Хранова навърши 72 години, но няма

...
На 20 декември Маргарита Хранова навърши 72 години, но няма
Коментари Харесай

Естрадната легенда Маргарита Хранова: Плетките ще трябва да почакат!

На 20 декември Маргарита Хранова навърши 72 години, само че няма никакво желание да слиза от сцената. Признава, че точно на Нова година има ангажимент в столично първокласно заведение.

Твърди, че за годините си физически общо взето е добре. Радва се на дребните неща от живота и е щастлива, че е съумяла да доближи до тази възраст.

 

Освен медикаментите за кръвно взема и добавки, за които твърди, че си фантазира, че й оказват помощ. През зимата и есента залага на увеличена консумация на джинджифил и витамини. Гледа всеки ден да има придвижване и да прави гимнастика.

 

И през днешния ден се пита по какъв начин са съумели със брачна половинка й, който е неин управител, да работят и да се грижат за синовете си, само че добавя, че и родителите й доста им помагали в грижите за тях. Определя себе си като грижовна брачна половинка, майка и баба. Държала децата си изкъсо, тъй като желала да са възпитани, прецизни и виновни и счита, че се е справила сполучливо с тази задача. Гордее се със синовете си и обича внуците си. Твърди, че е мъжко момиче, което се оправя с всичко, само че няма време за плетки.

 

Не се опасява от момента, в който ще се наложи да слезе от сцената, защото това рано или късно се случва. Смята, че няма да скучае даже и да няма участия, поради обстоятелството, че в последно време я карат да преподава. Дори и да си стои вкъщи обаче, отново ще си намира занимания. През годините е имала предложение да направи автобиографична книга и в последно време все по-често се замисля по тази тематика.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР