На 20 август, от 9:00 до 15:00 часа се ограничава

...
На 20 август, от 9:00 до 15:00 часа се ограничава
Коментари Харесай

Ограничават движението през прохода „Шипка“

На 20 август, от 9:00 до 15:00 часа се лимитира придвижването на директно преминаващите моторни транспортни средства по път I-5 (E-85) Габрово-Шипка-Казанлък през прохода " Шипка ", оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Транзитният трафик ще се пренасочва по път II-55 - Прохода на Републиката, както следва:

- за пътуващите от Северна към Южна България - от Русе и Велико Търново през Дебелец - Прохода на Републиката - Гурково за Казанлък, Стара Загора и Бургас
- за пътуващите от Южна към Северна България - през Гурково - Прохода на Републиката - Дебелец за Велико Търново и Русе

Локалният трафик и идващите от запад транспортни средства ще бъдат пренасочвани по път III-552 по маршрута: Габрово - Трявна - с. Белица - с. Вонеща вода - Прохода на Републиката и назад.

Движещите се по път III-5004 - „ Обход на Габрово и етапна връзка с път I-5 в посока връх Шипка се отклоняват при пътен възел „ Дядо Дянко “ - през Габрово - по път III-552 и път II-55 през Прохода на Републиката.

В сектора Трявна-Вонеща вода водачите би трябвало да карат с нараснало внимание и прецизно да съблюдават поставената краткотрайна сигнализация, защото минават през сектор с ремонтни действия.

В област Стара Загора придвижването на МПС ще се пренасочва към Прохода на Републиката по следния маршрут: път I-6 Калофер - Казанлък - път II-55 Гурково - Велико Търново и назад. Пренасочването ще става при пътен възел „ Мъглиж “ - връзката на път I-5 с I-6.

През прохода Шипка ще бъдат пропускани единствено рейсове и коли с участници и посетители на събитието, както и проведеният междуградски авто превоз.

Полицията в Стара Загора приканва жителите и участниците прецизно да извършва т разпорежданията на органите на реда.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР