На 20 април от 11,00 часа велосезонът в Пловдив официално

...
На 20 април от 11,00 часа велосезонът в Пловдив официално
Коментари Харесай

С масово шествие в Пловдив дават официалния старт на...

На 20 април от 11,00 часа велосезонът в Пловдив публично ще бъде открит. Традиционно стартът ще бъде даден от ул. ”Стефка Николова “ (пресечка на бул. „ Марица “ - юг). На пл. „ Съединение “ още от 10,00 часа участниците ще могат да се записват и да получават своите номера.

Шествието ще премине през бул. „ Марица “ - юг, ще направи една обиколка на Гребната база и ще приключи на кулата. Ще бъде проведена лотария с награди, като най-голямата е велосипед.

С всяка минала година броят на участниците се усилва, през 2018 година над 1000 души се включиха в Голямото велошествие, което е част от самодейността, подкрепяща цялостната тактика от ден на ден хора да употребяват най-икономичния и екологичен превоз.

Целта на събитието е да бъде насърчено колоезденето в градска среда и да бъдат разпространявани здравословният метод на живот и напредване, както е в доста европейски градове. И тази година уредниците са подготвили празнична стратегия и игри с изненади.

Всички участници ще получат фланелка с цветовете на трикольора на България.

За положителната хидратацията по време на велошествието ще се погрижи " Нова Трейд ", която дава изворна вода „ Бачково “ за всички участници.

Заповядайте, включете се в огромното велошествие на Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР