На 20.12.2022 г. в 10:30 ч. в СУ Крум Попов“

...
На 20.12.2022 г. в 10:30 ч. в СУ Крум Попов“
Коментари Харесай

Благотворителен коледен базар в СУ „Крум Попов“ – гр. Левски

На 20.12.2022 година в 10:30 ч. в СУ „ Крум Попов “ – гр. Левски, по концепция на Ученическия парламент бе открит „ Коледен базар “, в навечерието на стогодишнината на учебното заведение.

Базарът стартира с одобрение от шефа на учебното заведение – госпожа Наталия Чингова, и от основните учители госпожа Галя Любенова и госпожа Леонетка Данаилова. За празничното въодушевление на възпитаници, учители и посетители се погрижи ВГ „ Фортисимо “ с осъществяване на коледни песни. Специалните посетители Дядо Коледа, Снежанка и джуджетата сътвориха приказна магия в гората от коледни елхи. На базара бяха изложени произведения, направени от възпитаници, учители и родители, подредени в три щанда – кулинарен и два сувенирни. Посетителите имаха опция да се сгреят с топли питиета под звуците на вълшебни коледни песни от целия свят. Въпреки студеното време настроението беше приповдигнато и празнично. Базарът бе посетен от представители на Община Левски, МКБППМН-Левски, НЧ „ Георги Парцалев – 1901 “, СОНИК СТАРТ и жители.

Събраната сума е 2505 лева

Изказваме нашите специфични благодарности към МКБППМН-Левски, както и към СОНИК СТАРТ за оказаното подпомагане.

Благодарим и на всички Вас, които отворихте сърцата си за щедрост в навечерието на най-светлия празник – Рождество Христово!

С благопожелание за светли коледни и новогодишни празници,

Колегията на СУ „ Крум Попов “ – Левски
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР