На 20.04., в 07:00 часа настъпва Новолуние в знака Овен.

...
На 20.04., в 07:00 часа настъпва Новолуние в знака Овен.
Коментари Харесай

Новолуние в Овен: Трудности в любовта за кардиналните знаци Овен, Рак, Козирог и Везни

На 20.04., в 07:00 часа настава Новолуние в знака Овен. Тогава придвижването на Луната съответствува с това на Слънцето. Поради тази причина от 19.04. до 20.04. е доста евентуално да имаме спор сред егото и съзнателните ни стремежи (Слънцето) и възприятията и подсъзнателните ни потребности (Луната). Много е значимо да се стараем да намерим вътрешния си баланс, с цел да не прекалим, нито с едното, нито с другото и по този метод да затормозим връзките си с близките.

Съвпадът на двете Светила в най-егоцентричния, борбен и рискован знак от зодиака доста мощно ще повлияе на преценките ни и ще внесе припряност в дейностите ни, заради тази причина е значимо да сме деликатни с нещата, с които се захващаме, както и при диалозите и общуването ни със заобикалящите, тъй като не е изключено да изтърсим нещо недомислено или обидно и да си развалим връзките с някого.

Най-силно ще се отрази събитието на съществените знаци Рак, Овен, Везни и Козирог, както и на хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци. Много е евентуално те да доближат до значими прозрения по отношение на неща, които до скоро са им били бодил в очите и са ги тормозили. Очаква се през интервала да съумеят да погледнат обстановката, в която се намират в вероятност и да намерят правилния метод или решение за нея. В персонален проект е значимо да се постараят да не са прекомерно наежени към половинката си и да не търсят под вола теле. Спортни интензивности или отдаване на обичано занимание или спорт много ще спаднат напрежението и добре ще канализират силата им.

Въздушните знаци Водолей и Близнаци е значимо да внимават да не сключат прибързани покупко-продажби или да купят скъпи и непотребни неща. При тях не са изключени къси пътувания или задължения със средства за връзка или превоз.

Водните знаци Риби и Скорпион ще усещат мощна потребност да черпят с цялостни шепи от живота и на моменти е допустимо да са много крайни със заобикалящите ги, в случай че по един или различен метод им скапват комфорта.

Земните знаци Дева и Телец по всяка възможност ще изживеят интервала към Новолунието много сантиментално и в търсене на непосредственост с различен човек. Никак няма да им се работи и заради тази причина е добре да намерят метод да си починат и да разхлабен в приятна компания.

Огнените знаци Лъв и Стрелец е значимо да не са прекомерно крайни с най-близките си хора, с цел да не наранят някого понесени от вихъра на импулсивността.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР