На 2 юли, вторник, от 10:00 часа в предварителна продажба

...
На 2 юли, вторник, от 10:00 часа в предварителна продажба
Коментари Харесай

Желаещите да гледат Ружомберок - Левски плащат по 20 лева

На 2 юли, вторник, от 10:00 часа в предварителна продажба ще бъдат пуснати билетите за гостуването на Левски в Словакия против Ружомберок от първия квалификационен кръг на Лига Европа, оповестиха в формалния уебсайт на " сините ".
 Левски отхвърля мераклиите за Костов от Турция с висока цена
Срещата е на 11 юли, четвъртък от 19:30 часа. Цената на билета е 20 лв., а продажбата ще става единствено против документ за идентичност (лична карта или интернационален паспорт), прецизират от клуба.

До 3 юли, сряда, в това число, билети ще могат да закупуват единствено притежателите на абонаментни карти за сезон 2018/2019 против представянето на абонаментната карта. Няма ограничаване в броя на билетите, които един последовател може да купи, стига да може да даде лист с трите имена, документите за идентичност и номерата на абонаментните карти на хората, за които купува билетите.

За всички, искащи да поддържат Левски в Словакия, е значимо да знаят, че влизането на мача в Ружомберок ще става единствено против показване на документ за идентичност на входа на стадиона.

На 4 юли, четвъртък, неизкупените от притежатели на сезонни карти билети ще бъдат пуснати в продажба в магазина на ПФК Левски в Сектор " А " на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов " против персонална карта или интернационален паспорт.

Привържениците на Левски, които имат непрекъснато местоживеене в чужбина, и желаят да посетят мача с Ружомберок, могат да създадат своята поръчка на имейл: [email protected], като в поръчката посочат трите си имена и документ за идентичност. В удостоверение на поръчката всеки от тях ще получи и указания по какъв начин да заплати и получи билетите си. Краен период за поръчки - четвъртък, 4 юли, до 17:30 часа.

От " Георги Аспарухов " се обръщат към всички последователи да поддържат тима на старта му в европейските клубни шампионати този сезон, само че без прояви на експанзия, принуждение, расизъм и ксенофобия, защото те могат да донесат спомагателни тежки санкции от УЕФА на 26-кратните първенци.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР