На 2 юли т.г. Посолството на Съединените щати в София

...
На 2 юли т.г. Посолството на Съединените щати в София
Коментари Харесай

Н.пр. посланик Кенет Мертен бе домакин на прием по повод 4-ти юли, Денят на независимостта на САЩ

На 2 юли т.г. Посолството на Съединените щати в София и н.пр. дипломат Кенет Мертен бяха домакини на банкет за своите български и американски другари и сътрудници от дипломатическата общественост във връзка честването на 4 юли – Денят на независимостта.

 

Негово Светейшество Българският патриарх Даниил и служебният министър-председател Димитър Главчев, посланика на Кралство Мароко в България Закиа Ел Мидауи, някогашни министър ръководители и сегашни министри, както и общественици в лицето на филантропът Габриела Кирова, както и доста хора от българските бизнес среди също почетоха приема.

“Толкова сме щастливи, че успяхме да отбележим това значимо събитие с всички наши посетители ”, споделиха в обществените мрежи от посолството, публикувайки вълнуващи фотоси, запечатали радостното събитие.

 

Рожденият ден на Съединени американски щати – Денят на независимостта - се чества на 4 юли, датата, на която текстът на Декларацията е утвърден от Конгреса.

След подписването й на 4 юли, Конгресът я популяризира в няколко форми. Тя неотложно е оповестена в печатен тип и необятно публикувана измежду обществеността. Най-известната версия на Декларацията, копие на подписания ръкописен документ, е изложена на показ в Държавните архиви във Вашингтон.

Автор: crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР