На 2 юли Съветът за сигурност проведе заседание за ситуацията

...
На 2 юли Съветът за сигурност проведе заседание за ситуацията
Коментари Харесай

Китай призова за незабавно прекратяване на огъня в Газа

На 2 юли Съветът за сигурност организира съвещание за обстановката в Ивицата Газа, на което бе прегледано осъществяването на Резолюция № 2720. В него взе присъединяване и специфичният координатор на Организация на обединените нации за филантропичните действия и възобновяване в Газа Сигрид Кааг.

Постоянният представител на Китай в Организация на обединените нации Фу Цун съобщи, че обстановката в Газа съставлява филантропична злополука, нарушаваща съществено главните правила на интернационалното право и интернационалното филантропично право. На филантропичните чиновници освен им се отхвърля подпомагане, само че те са изправени и пред голословни компликации и обвинявания, а филантропичните институции и уреди са били неведнъж обект на офанзиви, без да има гаранции за сигурността на хората в тях, уточни той.

Китай приканва Израел да извърши отговорностите си, произлизащи от интернационалното филантропично право, да се вслуша в апела на интернационалната общественост и да предприеме съответни дейности, с цел да обезпечи бързо, безвредно и огромно нахлуване на филантропични доставки в Ивицата Газа, добави Фу Цун.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед119137Проф. Нако Стефанов: В Украйна към този момент има натовски елементи. Има даже пленени!Алтернативен Поглед20090Габриел Вълков - водач на младежите на Българска социалистическа партия, за консолидацията в лявото политическо пространствоАлтернативен Поглед29302Полк. Славчо Велков: Заради Израел има заплаха от разрастване на широкомащабна близкоизточна войнаАлтернативен Поглед20671Полк. Славчо Велков: Терористичният акт в Дагестан - акт на религиозно стимулиран тероризъмАлтернативен Поглед13381Н.Пр. доктор Желко Йович: Стратегическа цел на Сърбия е участието в Европейски Съюз, само че до тогава за какво да не може да партнираме с БРИКСАлтернативен Поглед119137Проф. Нако Стефанов: В Украйна към този момент има натовски елементи. Има даже пленени!Алтернативен Поглед98726Проф. Иво Христов: За последните 120 години нито един прелом в България не е дело на вътрешен факторАлтернативен Поглед76552Ген. Димитър Шивиков: Зеленски не има вяра, а единствено нашата евроатлантическа сбирщина има вяра в успеха на Украйна Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР