На 2 септември - дата важна за хората, искащи модерна

...
На 2 септември - дата важна за хората, искащи модерна
Коментари Харесай

Хаджигенов, Бабикян и Мария Капон учредиха сдружение "Ние идваме"

На 2 септември - дата значима за хората, искащи съвременна и свободна България, бе учредено сдружението „ Ние идваме! ". В основата ѝ застанаха хора от митингите, научните среди и бизнеса. Сред тях са Николай Хаджигенов, Арман Бабикян, Мария Капон, Антонела Понева, Биляна Алабачка - управител в огромна интернационална компания, Огнян Спасов - ръководител на Стопанската камара във Варна, Антоанета Бойчева, Теодор Ангелов, Георги Табаков - ръководител на Български стопански конгрес, Асен Атанасов - някогашен ректор на ТУ Варна, Виктор Лилов и други.

Някои от задачите, които сдружението си сложи са - одобряване на върховенството на правото, демокрацията и свободата в обществото.

Организацията ще работи за ефикасна правосъдна промяна и си слага за цел да бъде коректив на порочни управнически практики. Работата ѝ ще предизвиква модерното обучение, електронното ръководство и развиването на стопанска система, основана на знанието.
С това деяние бе положено началото на процедурата по регистрация. До този миг са получени към 400 молби за участие от България и чужбина.

За ръководител на сдружението беше определен адв. Николай Хаджигенов.
По време на учредяването той съобщи: „ Предприемаме деяние, което закъсня с една година, само че си даваме сметка, че без този ход и събиране на хората, които желаят смяна, мъчно ще продължим напред в реализиране на общите ни цели. Сега към този момент „ Ние идваме! ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР