На 2 септември /четвъртък/ от 8:30 ч. до 19 ч.

...
На 2 септември /четвъртък/ от 8:30 ч. до 19 ч.
Коментари Харесай

На 2 септември за взривни работи ще бъде ограничено движението по път III-861 Югово - Лъки

На 2 септември /четвъртък/ от 8:30 ч. до 19 ч. ще бъде лимитирано придвижването по път III-861 Югово - Лъки за осъществяването на. Пътуващите по третокласния път и за могат да употребяват маршрута Чепеларе - Рожен – Лъки.

За облекчение на пътуващите за идния църковен празник Кръстовден /14 септември/, когато местността се посещава от доста поклонници и туристи, в дните от 12 до 15 септември на обекта няма да се работи. В момента се поставя асфалтобетоновата настилка в 17 км сектор сред Югово и Лъки, а в останалите 14 км от Лъки до границата с област Смолян ремонтът е приключил. Предстои монтирането на ограничаващи системи и пътни знаци и довършителни работи.
 Движението по пътя за Кръстова гора стопира във вторник поради взривни действия Движението по пътя за Кръстова гора стопира във вторник поради взривни действия
На 27 април ще бъде лимитирано прекосяването по пътя Югово – Лъки, в двете направления, заради осъществяване на взривни работи. Пътуващит...

Третокласният път е единствената пътна връзка на община Лъки с регионалния център Пловдив и е най-пряката връзка на региона с община Баните в Смолянска област. По правата всекидневно минава тежкотоварен трафик от предприятията за рандеман и преправка на оловно-цинкова руда в региона. Пътят е издигнат през 50-те години на предишния век. Преминава през тежък планински терен, с огромен надлъжен надолнище и в по-голямата си част е без нужния габарит.

Строителните действия се правят от сдружението, с което АПИ има контракт по Закон за обществените поръчки за настоящ ремонт и поддържане на републиканските пътища в област Пловдив.

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР