На 2-ри декември, боксът ще се сбогува с един от

...
На 2-ри декември, боксът ще се сбогува с един от
Коментари Харесай

Увереният Мигел Кото: Не мисля, че Садам Али има шанс

На 2-ри декември, боксът ще се сбогува с един от своите знаменосци - Мигел Кото. Тогава той ще пази за финален път своята купа на WBO в супер полусредна категория против Садам Али.

Пуерториканеца изрично съобщи, че това ще бъде последната му борба, преди да се отдръпна от светлините на прожекторите. В едно от последните си изявленията Кото съобщи, че няма да е доста прочувствен по време на борбата.

"Не мисля, че ще бъде прочувствен. Имах опцията в кариерата си да се любувам на живота. Боксът ми даде опция да осигуря добре фамилията си. Винаги идва времето, в което би трябвало да кажеш довиждане, този миг за мен настъпи ", съобщи Кото.

Неговият американски конкурент е убеден във опциите си, само че някогашният първенец в четири категории е хладнокръвен.

"Не мисля, че Али има късмет. Ще дам всичко от себе си, с цел да съм в страхотна форма единствено с цел да се изправя против него и да го победя ", съобщи Кото.

Този финален подготвителен лагер отбелязва и последното време, в което Кото и треньорът му Фреди Роуч са дружно. Шампионът на WBO е сигурен, че последният му дуел с Роуч ще бъде следващото положително прекарване.

"Ще се радваме на всяка секунда дружно. Всичко, което желая да им кажа (на екипа), е, че им благодаря за всичко, само че най-много, че ме докараха до това равнище ", съобщи Кото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР