На 2 октомври отваря врати автосалона в Париж, който се

...
На 2 октомври отваря врати автосалона в Париж, който се
Коментари Харесай

Какво ново да очакваме от Автосалон Париж 2018

На 2 октомври отваря порти автосалона в Париж, който се организира през две години, редувайки се с мотор-шоуто във Франкфурт. Не се чакат някакви изключителни новости, само че въпреки всичко водещите марки ще покажат някои идни оферти за автомобилния пазар.

 Снимка 379633
Източник:

Mercedes-Benz A-Class Sedan

Четиривратата A-Class е разновидност на показания през тази година хечбек и механически го повтаря изцяло. Най-достъпния седан в продуктовата гама на известната марка ще излезе на европейския пазар до края на годината. Колата е издигната въз основата на модулното шаси MFA, има дължина 4458 мм, колесната база е 2729 мм, а размерът на багажника - 420 литра. Базовият мотор на модела е с размер 1,3 л има система за деактивизация на половината цилиндри, развива мощ от 163 конски сили. Дизеловият мотор е 1,5-литров с мощ 116 конски сили. Предавателния механизъм е седемстепенна роботизирана или шестстенна механична скоростна кутия.

Производството на седана е проведено освен в Германия, а и в Мексико.

 Снимка 379634

BMW 3-Series

Една от най-чаканите министър председатели и новата " тройка " на BMW. Моделът стъпва на платформата CLAR, ще има по-производителен мотор и осанка в стила на последната " петица ". Седанът ще стане първият сериен модел на BMW със специфични " умни " амортисьори, дават обещание баварските автомобилни производители.

 Снимка 379635
Източник:

Peugeot 508 SW

Новото комби въз основата на флагманския седан на марката ще излезе на пазара през януари и ще се конкурира с Volkswagen Passat и Opel Insignia Sports Tourer. Обемът на багажника на Peugeot 508 SW е 530 литра, а при свалени задни седалки се усилва до 1780 литра. Както седана и комбито ще бъде оборудвано с бензинов мотор 1,6 л с мощ 180 и 225 конски сили, а по този начин също и с дизелов мотор с мощ от 130 до 180 конски сили. Салонът е завършен с фирмения интериор i-Cockpit второ потомство, цифров приборен панел и 10-инчов екран. Сред вариантите ще има система за нощно виждане и набор от електронни асистенти.

 Снимка 313827
Източник:

Renault Clio

Автентични фотоси на новото потомство на хечбека Renault Clio към този момент няма, само че данни на осведомени, той ще има чертите на концептуалния автомобил - къща Renault Symbioz, който бе показан преди година.

Новият модел разделя платформата CMF-B с Nissan Micra и ще бъде по-лек. В двигателната му гама влиза нов 1,3-литров бензинов турбоагрегат и към този момент познатия трицилиндров мотор с размер 0,9 литра. За салона производителят дава обещание огромен сензорен екран и нова медия-система с нов протокол за синхронизация със смарт телефони. И най-после, новото Clio за първи път ще получи редица полуавтоматични системи за ръководство.

 Снимка 379636

Volkswagen T-Cross

Компактния кросоувър T-Cross е издигнат въз основата на модела Volkswagen Polo от настоящото шесто потомство, а в стилистично отношение наподобява на по-големия кросоувърT-Roc. Малкият всъдеход е оборудван с три- или четири-цилиндрови бензинови и дизелови турбодвигатели. Топ версията на модела ще има пълн - четири колесно задвижване.

Продажбите на автомобила, сглобяван в Испания, би трябвало да стартират в Европа до края на тази година.

 Снимка 379637
Източник:

Audi TT

Обновеното купе Audi TT е един от най-засекретени експонати на тазгодишния парижки автосалон. Всички механически характерности на актуализирания модел към този момент се държат в загадка, само че по неофициална информация в двигателна гама няма да има промени. В Европа Audi TT се продава е бензинов 1,8-литров мотор TSFI и дизел със същия размер.

Актуалната трансформация на Audi TT ще има други спойлери, нова светодиодна оптика и изменени брони. Оборудването на модела ще се обогати с нова осведомителна система и електронни системи за сигурност.

 Снимка 379638
Източник:

Seat Tarraco

Концептът Seat 20V20 с двугодишна отминалост най-сетне се преобразува в серийния кросоувър Tarraco. Този седемместен автомобил на испанската марка, построен на общата за VW модулната платформа MQB, заменя в моделната гама минивана Alhambrа. И е подготвен да хвърли ръкавицата на предизвикването на известния Nissan X-Trail. Двигателите включват

бензинови турбо-мотори с размер 1,5 и 2,0 литра, а по този начин също и дизелови силови елементи. Моделът ще се предлага с предно или със задвижване на четирите колела. Очаква се цената на новия модел да стартират от 30 000 евро.

 Снимка 379639
Източник:

Първият виетнамски автомобил Vinfast

Първият и историята независим виетнамски авто бранд се показва в Париж едновременно с два модела - седан и кросоувър. Външният тип на двете машини е основан от експертите на италианското дизайнерско ателие Pininfarina, като финалния жанр е определен от 20 концепции по пътя на потребителско гласоподаване. В основата на двата модела са залегнали платформите на BMW 5-Series и X5 от предпоследното потомство, двигателната гама също е основана на основата на баварските мотори. Моторите с мощ от 178 и 230 конски сили ще работят с осем-степенна скоростна кутия. Производството би трябвало да стартира тази есен, а продажбите ще започват през първата половина на 2019 година.

 Снимка 379640
Източник:

Citroen C5 Aircross Hybrid

Флагманският кросоувър C5 Aircross получава хибридна версия. В Паржи ще бъде показан неин първообраз, а серийният автомобил ще се появи на пазара през 2020 година. В силовия елемент на колата влизат бензинов мотор PureTech смощност180 конски сили и електромотор с мощ 80 кВт. Сумарната мощ на кросоувърът доближава 225 к.с. като той ще може да изминава по 50 км единствено на електрическа двигателна сила. От елементарен електрически контакт акумулаторната батерия ще може да се зарежда за най-много 8 часа. Хибридният елемент ще има няколко режима на ръководство, в това число състезателен или с нулева емисия на нездравословни газове.

 Снимка 379641
Източник:

Kia e-Niro

Корейската компания ще показа собствен вид сериен електромобил, основан въз основата на хибридния модел Kia Niro. Двигателят има мощ 204 конски сили, която му разрешава да форсира от нула до 100 км в час за 7,8 секунди. Силовият елемент е заимстван от Hyundai Ioniq, като придвижването с едно зареждане на батерията е на много приличните 485 километра. При задоволително мощна станция акумулаторът може да се зареди с електрическа енергия до 80% за по-малко от час. Продажбите на новия електрически автомобил Kia e-Niro ще стартират в края на тази година.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР