На 2 октомври, неделя, Българската национална телевизия ще излъчи специална

...
На 2 октомври, неделя, Българската национална телевизия ще излъчи специална
Коментари Харесай

Избори 2022: Новини, резултати и коментари по БНТ на 2 октомври

На 2 октомври, неделя, Българската национална телевизия ще излъчи специфична стратегия, с която ще обезпечи на феновете пълномащабно и детайлно отразяване на предварителните парламентарни избори от над 53 точки в страната и света. През целия ден, както и в изборната нощ дирекция „ Новини и настоящи излъчвания “ на публичната телевизия ще реализира специфични студиа и директни излъчвания, за които ще способстват най-хубавите екипи от водещи, кореспонденти, оператори, режисьори, монтажисти, звукорежисьори и инженери.

Още с откриването на изборния ден и отварянето на изборните секции – в 6:55 ч. – е началото на специфичното издание на утринния блок „ Избори 2022: Денят стартира “ с водещи Георги Любенов, Христина Христова и Симеон Иванов, които ще покажат по какъв начин се разсънва България в изборния ден, къде гласоподават водачите на политическите партии и обединения, както и какви са първите им мнения и реакции за организацията на изборния развой.

В 15:20 ч. по Българска национална телевизия 1 стартира специфичното предаване „ Избори 2022: България избира “ с водеща Мариана Векилска. Как гласоподава България – от столицата до изборните секции в най-отдалечените обитаеми места в страната, какво вълнува елементарните хора, които отиват до урните за пети път в границите на 17 месеца – кореспондентите на Българска национална телевизия ще опишат онлайн.

Веднага по-късно, в 16:30 ч. водещата Мая Костадинова ще посрещне феновете в студиото на специфичното издание на предаването „ Избори 2022: Избери в този момент “. Прогнози преди първите резултати, по какъв начин гласоподават българите зад граница, по какъв метод войната в Украйна и световните рецесии се отразиха на изборите у нас, както и какви решения за излаз от тези рецесии оферират политическите партии и обединения, които вземат участие в изборите на 2 октомври.

През целия ден изключителните новинарски излъчвания „ По света и у нас “ – в 7:00, 8:00, 9:00, 10:00, 12:00, 15:00 и 18:00 ч. – ще обобщават и демонстрират всичко значимо в хода на изборния ден.

В 18:40 ч. в ефира на Българска национална телевизия 1, както и онлайн във всички онлайн канали на Българската национална телевизия стартира „ Избори 2022: Вашият глас “ с водеща Добрина Чешмеджиева. Специалният формат ще събере дружно политици, специалисти, социолози, политолози, известни персони от разнообразни сфери на културния живот в България с цивилен позиции, които се чуват в обществото, студенти по политически науки, политически инфлуенсъри и други

Директно от изцяло обновеното и високотехнологично Студио 5 на Българска национална телевизия тъкмо в 19:30 ч. водещите Бойко Василев и Аделина Радева ще слагат началото на „ Избори 2022: Резултатът “. Специален програмен продукт, новаторски графики и съвременна добавена действителност ще покажат най-точно и бързо на феновете първите данни от екзит пол изследванията и резултатите от паралелното броене на най-авторитетните социологически организации „ Алфа Рисърч “ и „ Галъп интернешънъл “.

В изборната вечер единствено в ефира на Българската национална телевизия ще приказват политиците, които взимат решенията за бъдещето на България, тези, чиито думи отекват дълго, както и анализаторите, които постоянно безпогрешно предвиждат какво следва.

Репортерите на публичната телевизия ще са на всички места, с цел да уловят навреме всичко, което се случва, откакто стане явен резултатът от предварителните парламентарни избори.

Последни вести и специфични репортажи, извънредно видео наличие, лайв стрийм от всички значими събития ще бъдат на фокус през целия 2 октомври и в онлайн каналите на Българската национална телевизия – в новинарския уебсайт и в мобилното приложение BNT NEWS, посредством които потребителите в интернет ще могат да се осведомят бързо, елементарно и комфортно, до момента в който употребяват своите мобилни устройства или са в придвижване.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР