На 2 ноември в залата на Иноватор (ул. “София №1)

...
На 2 ноември в залата на Иноватор (ул. “София №1)
Коментари Харесай

Във Варна предстои първото издание на конференцията InnoTech

 На 2 ноември в залата на Иноватор (ул. “София " №1) ще гостуват потвърдили се специалисти от света на осведомителните технологии. По време на целодневната конференция InnoTech ще се обсъдят някои от най-значимите и настоящи тематики от региона на киберсигурността, блокчейн технологиите, бизнес разбора, UI automation, Machine Learning и Data Science в търговията. Събитието е уместно за експерти, учащи и учащи се с интерес в региона на технологиите, които желаят да чуят потребните препоръки на потвърдили се специалисти.

Гост-лектори на събитието ще бъдат 8 специалиста от страната и чужбина, които ще опишат за своя опит пред варненската аудитория и ще покажат капацитета на другите платформи. Освен че по време на събитието лекторите ще споделят скъп ноу-хау, всеки посетител ще има опцията да зададе персонално въпросите си към специалистите, както и да сътвори нови запознанства с другите присъстващи на събитието.

Всеки преподавател ще има по 20 минути за показване на своята тематика. След това са планувани 10-минутни сесии за задаване на въпроси от публиката към всеки преподавател, както и две по-големи паузи за networking и обмяна на контакти. Възможността за задаване на директни въпроси към специалистите е едно от преимуществата на събитието InnoTech Conference - всеки ще може да чуе гледната точка на лекторите и в следствие да чуе тяхното мнение във връзка съответни проблеми от практиката на публиката.

Осемте гост-лектора са потвърдили се в своята област специалисти, подготвени да споделят положителни практики с присъстващите на събитието.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР