На 2 ноември, четвъртък, от 20:00 ч. в праймтайма на

...
На 2 ноември, четвъртък, от 20:00 ч. в праймтайма на
Коментари Харесай

Мария Цънцарова и Добрина Чешмеджиева ще са водещи на финалния дебат за кмет на София между Терзиев и Григорова

На 2 ноември, четвъртък, от 20:00 ч. в праймтайма на Българската национална телевизия и bTV се възнамерява провеждането на извънредно общо студио – " Финалният спор за София “ – с водещи Добрина Чешмеджиева и Мария Цънцарова.

Двамата претенденти за кмет на Столична община, които ще се изправят един против различен на балотажа - Васил Терзиев и Ваня Григорова, са поканени да вземат участие в специфичен ефирен формат за гласа и доверието на софиянци. " Финалният спор за София “ ще изправи един против различен двамата претенденти за кмет на София в 80-минутно предаване, предавано онлайн от 20:00 ч. до 21:20 ч. в ефира на Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 4 и в цифровите платформи на Българска национална телевизия, както и в ефира на bTV и в цифровите платформи на bTV Media Group.

 Лицата на Българска национална телевизия и bTV Мария Цънцарова и Добрина Чешмеджиева ще си партнират на екран - 2

Опонентите ще дискутират по 5 тематики, избрани като най-важни за жителите на града в социологията на " Алфа Рисърч “ – превоз и трафик, строителство и презастрояване, поправки, непорочност, качество на живот. Дискусиите ще се проведат по правила и правилник, гарантиращ равнопоставено присъединяване. " Обществената телевизия има опит в провеждането на такива диспути преди балотаж. Гарантираме точни правила, явен правилник и равнопоставеност на участниците “, споделя Добрина Чешмеджиева.

" През тази акция bTV още веднъж заложи на настоящото наличие и срещнахме феновете с претендентите за кметския пост в основните български градове. Обединяваме старания с сътрудниците от Българска национална телевизия, с цел да дадем опция за логичен диалог по значимите за столицата въпроси, да чуем концепциите и решенията на двамата претенденти “, споделя Мария Цънцарова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР