На 2 ноември 2018 г. в Община Пазарджик, в зала

...
На 2 ноември 2018 г. в Община Пазарджик, в зала
Коментари Харесай

ОИЦ приключи поредна серия информационни срещи

На 2 ноември 2018 година в Община Пазарджик, в зала „ Архитектурен съвет “ от 10:30 часа се състоя последната за 2018 година осведомителна среща от серията събития в Пазарджишка област на тематика „ Възможности за вложения по ПРСР и ОПИК в област Пазарджик “, които Областен информативен център – Пазарджик провежда. Информационните срещи се организираха в интервала от 16 октомври до 2 ноември 2018 година във всички дванадесет общини в област Пазарджик.

Целта на събитията беше да се показват на аудиторията опциите за вложения по процедура „ Насърчаване на предприемачеството “ по Оперативна стратегия „ Иновации и конкурентоспособност “ 2014-2020 и „ Подмярка 6.4.1. „ Инвестиции в поддръжка на неземеделски действия “ по ПРСР с три процедури – развиване на занаяти, развиване на услуги и произвеждане на артикули “.

На територията на общините Септември, Белово и Велинград в осведомителните срещи на ОИЦ – Пазарджик, се включиха и представители на Местната инициативна група (МИГ). Те показаха ограниченията от Стратегия за Водено от общностите локално развиване, настоящите отворени и идни благоприятни условия по които бенефициентите ще могат да аплайват.

Присъстващите, имаха опция да зададат въпроси на лекторите, а на финала попълниха анкетни карти, в които споделиха вижданията си по отношение на оползотворяването на фондовете на Европейски Съюз през програмен интервал 2021-2027 в региона на образованието, заетостта, общественото включване и опазването на здравето, подкрепяне на българските предприятия, запазване на околната среда, запазване на селското стопанство, в региона на районното развиване.

Лектори в осведомителните среща бяха Радослав Пешалов /управител на ОИЦ – Пазарджик/ и Радина Пенкова /експерт „ Комуникация, информация и логистика “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР