На 2 ноември 2018 г. ще бъде реализиран вторият етап

...
На 2 ноември 2018 г. ще бъде реализиран вторият етап
Коментари Харесай

Преглеждат безплатно хора с репродуктивни проблеми в Козлодуй

На 2 ноември 2018 година ще бъде осъществен вторият стадий от самодейността „ Надежда пътува”. Тя има за цел да даде безвъзмезден достъп до експерт по асистирана репродукция на хора с репродуктивни проблеми в най-засегнатите от демографската рецесия региони на България.
Миналата година тази опция получиха над 40 двойки от Видин. Сега дестинацията още веднъж е Северозападна България, само че този път „ Надежда пътува “ ще бъде в Козлодуй.
Д-р Димитър Цветков, експерт по репродуктивна медицина от „ Надежда репродуктив – София “, ще съветва гратис двойки с проблематично зачеване и такива, с повтарящи се спонтанни аборти, които досега не са провеждали лекуване, или които към този момент са стартирали прегледи и процедури, само че се нуждаят от в допълнение второ мнение на експерт по репродуктивно здраве.
От безплатните съвещания могат да се възползват двойки от Козлодуй и района, които вършат опити за бебе без триумф в продължение на 1 година (ако дамата е под 35 г.) или 6 месеца (ако дамата е над 35 г.),
почнали са лекуване, само че се нуждаят от второ мнение от експерт по асистирана репродукция или имат повтарящи се спонтанни аборти.
Необходимо е авансово записване на час до 31 октомври на тел: 0884/ 260 625 (от 9:30 ч. до 17:30 ч.)
Броят на часовете е стеснен.
Консултацията е безвъзмездна, с включен гинекологичен обзор и ехография. Прегледите ще се проведат на 2 ноември от 9.30 часа в медицински център „ Здраве 1” ЕООД
гр. Козлодуй, ул. „ Славейков”.
В рамките на самодейността ще се организира осведомителна среща дружно с представители на фондация „ Искам бебе “. Срещата ще се състои в залата на Община Козлодуй от 12.30 на 2 ноември.
За контакти: Здравка Гергова – 0898/ 866 874.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР